Elektroničke komponente

Svaki električni i elektronički sklop može se sastojati od mnogo manjih komponenti. One mogu obavljati najrazličitije funkcije, imati različita kućišta i dimenzije. Naš asortiman proizvoda uključuje pasivne, aktivne i elektromehaničke komponente. Široki asortiman omogućava nam zadovoljavanje širokog raspona potreba dizajna - od osnovnih električnih sklopova do inteligentnih, multifunkcionalnih uređaja koji mogu obavljati složene zadatke. Suradnja s uglednim proizvođačima i dobavljačima osigurava pristup najnovijim tehnologijama i rješenjima. Naš je portfelj pažljivo odabran kako bi zadovoljio zahtjeve inženjera i dizajnera u različitim područjima primjene - od industrijske automatizacije te telekomunikacija do IoT rješenja.

Kad odaberete komponente od Conrada, kladite se na partnera koji će razumjeti i podržati vaše inženjerske ambicije, te vam pomoći kako biste inovativne ideje pretvorili u održiva, funkcionalna rješenja.

Aktivne komponente

Pasivne komponente

Elektromehanika

Najbolji brendov

Optimalno korištenje energije s najboljim komponentama

Kod nas ćete pronaći važne elektroničke komponente i sustave visokokvalitetnih proizvođača za upravljanje i nadzor elektroničkih strujnih tokova. Osigurajte svoju buduću održivost i inovativnu snagu u industrijama kao što su automatizacija, robotika, biomehanika, energetska elektronika, mehatronika i obnovljivi izvori energije.

  • Visokokvalitetne i pouzdane

  • Spremne za budućnost und konkurentne

  • Agilne i inovativane

    

S našom ponudom jednožilnih i visežilnih kablova za mnoštvo industrijskih i privatnih primjena te tehničkih primjena za urede i odgovarajućim priborom možete kupiti sve proizvode koji su vam potrebni na jednoom mjestu. Između ostalog, nudimo i: upravljačke, koaksijalne, telekomunikacijske kablove te kablove za prijenos podataka, optičke ili fotovoltaičke kablove. Naravno, pribor koji je potreban za instalaciju ne smije nedostajati - kabelske obujmice, kabelski konektori, kabelske uvodnice, ali i kabelske pločice za natpisivanje i samoskupljajuće cijevi. Osim toga, naš asortiman obuhvaća ispitivače kablova i električne uređaje za ispitivanje kako bi omoučio sigurnost i pouzdanost vaših postrojenja. Instalateri će cijeniti alat za kablove, među njima profesionalna kliješta za krimpanje, kliješta za rezanje i skidanj izolacije - ona čine svaku instalaciju jednostavnijom i bržom. Pregledajte cijeli asortiman i odaberite najbolje rješenje za vas.

   

Naša preporuka

Dodatne usluge