Conrad partnerski program

Generirajte prihod pomoću svoje web stranice udruživanjem s Conradovim besplatnim i jednostavnim affiliate programom. Pročitajte u nastavku kako biste saznali kako možete početi zarađivati ​​odmah!

Tko smo?

Conrad je jedan od vodećih europskih distributera. Conrad, koji se razvio u holding, u obiteljskom je vlasništve već četiri generacije. Tijekom svojih 90 godina povijesti, inovativnost je uvijek bio jedan od ključnih ciljeva Conrada. Nije ni čudo da je ime Conrad postalo sinonim za elektroniku i tehnologiju u cijeloj Europi. Za tehnološke inovacije. Dostupne svima. Conrad pruža mnoge proizvode koje čine naš svakidašnji život lakšim, učinkovitijim i ugodnijim. Naš proizvodni program trenutno broji preko 750.000 različitih artikala, koji pokrivaju cijeli spektar tehnologije i elektronike. Od toga preko Conrad.hr je dostupno preko 170.000 proizvoda s planom konstantnog širenja asortimana.

Naš tim za korisničku podršku i naši stručnjaci iz tehničke podrške svkog dana odgovaraju na mnoga pitanja, pomaži pri odabiru odgovarajućih proizvoda i brinu o potrebama kupaca.

Predani kupcima diljem Europe.

Conrad upravlja jednim od najnaprednijih logističkih i distribucijskih centara u Europi. Smješten na preko 100.000 m2 u Wernbergu, procesuira i šalje više od 35.000 pošiljki u više od 150 zemalja svijeta svaki dan. Godišnji promet na nivou cijele Conrad grupacije iznosi 9 milijuna pošiljki.

Kako affiliate program radi?

Ulazak u affiliate program je u potpunosti besplatan, jednostavan i brz. Najjednostavije je implementirati .XML datoteku, no naravno postoje i druge mogućnosti. Svakako možete očekivati našu punu tehničku podršku pri odabiru za Vas najboljeg tehničkog rješenja, te realizaciji.

Zašto se priključiti Conradovom affiliate programu

- Provizija od svake prodaje koja je generirana preko Vaše stranice
- Provizija se isplaćuje neovisno da li je kupac kupio proizvod na koji je kliknuo ili neki sasvim drugi, bitno je da je došao preko Vas
- Cookie se bilježe 45 dana
- Redovita i pouzdana isplata: jednom mjesečno primiti ćete izvještaj i na osnovu njega uplatu
- Kreativa: imamo već pripremljene HTML banneri koje možete koristiti
- Realne ocjene proizvoda od kupaca
- Više načina kupnje proizvoda: putem pouzeća, internet bankarstvom te kreditnim karticama Mastercard i Visa
- Fleksibilnost u affiliate programu: možete nuditi samo one proizvode koji Vam odgovaraju

Kako se pridružiti?

Vrlo jednostavno. Kontaktirajte nas na [email protected] ili 0800 55 50.