Kabeli i pribor

S našom ponudom jednožilnih i visežilnih kablova za mnoštvo industrijskih i privatnih primjena te tehničkih primjena za urede i odgovarajućim priborom možete kupiti sve proizvode koji su vam potrebni na jednoom mjestu. Između ostalog, nudimo i: upravljačke, koaksijalne, telekomunikacijske kablove te kablove za prijenos podataka, optičke ili fotovoltaičke kablove. Naravno, pribor koji je potreban za instalaciju ne smije nedostajati - kabelske obujmice, kabelski konektori, kabelske uvodnice, ali i kabelske pločice za natpisivanje i samoskupljajuće cijevi. Osim toga, naš asortiman obuhvaća ispitivače kablova i električne uređaje za ispitivanje kako bi omoučio sigurnost i pouzdanost vaših postrojenja. Instalateri će cijeniti alat za kablove, među njima profesionalna kliješta za krimpanje, kliješta za rezanje i skidanj izolacije - ona čine svaku instalaciju jednostavnijom i bržom. Pregledajte cijeli asortiman i odaberite najbolje rješenje za vas.

Višežilni kabeli

Žice i jednožilni kabeli

Oprema za testiranje kablova

Pribor za kabele

Najbolji brendovi


Kablovi na meter

U okviru ove usluge nudimo Vam preciznu prilagodbu kablova i cijevi točno na metar potpuno u skladu s Vašim individualnim potrebama. Conradov asortiman proizvoda uključuje više od 35.000 kabela, žica i dodataka vodećih proizvođača za gotovo svaku primjenu. Prilagođena usluga pokriva više od 6400 kabela, crijeva i pribora dostupnih u našem asortimanu.


Zakazane narudžbe i narudžbe s odgodom

Conrad je vaš profesionalni partner za zakazane narudžbe i narudžbe s odgodom, koji vam pomaže kako biste unaprijed planirali narudžbe i po potrebi ih odgodili. Na taj način možete lako osigurati svoje interne postupke daljnje obrade i izbjeći variranje cijena i pomanjkanje. Pošaljite nam vaš upit na [email protected], a mi ćemo napraviti ponudu koja odgovara vašim zahtjevima.

Naša preporuka