B2B pogodnosti za tvrtke

Vaše zadovoljstvo nam puno znači!

Stalno poboljšavamo naše usluge te ih prilagođavamo vašim potrebama. Želimo si da je vaše naručivanje u Conradu jednostavno i da naručene proizvode primite u najkraćem roku.
Za vas smo pripremili novost.

Tvrtke sada možete naručiti paket B2B Prime: Besplatna dostava za godinu dana + 36- mjesečna garancija na proizvode.

 

Naručite paket B2B prime sada >>

B2B Prime - posebna pogodnost za tvrtke

Jednom platite i cijelu godinu naručujete bez troškova slanja te automatski produžite garanciju na sve proizvode - 36 mjeseci.

Bez obzira na to kada i koliko često budete naručivali, na troškove dostave za godinu dana možete zaboraviti. Conrad će osigurati brzu isporuku vašeg proizvoda.

Narudžba i korištenje B2B Prime je vrlo jednostavno:

  • Za narudžbu paketa B2B Prime jednostavno nazovite na 0800 55 50 ili narudžbu pošaljite putem e-pošte: [email protected].

  • B2B Prime donosi dvije velike pogodnosti:

  • Cijela godina dana bez troškova slanja i

  • 36-mjesečna garancija na sve kupljene proizvode

  • Dvije odlične pogodnosti za samo 29,95 eur (226 kn)

  • Već kod vaše prve narudžbe odbiti ćemo vam troškova slanja*.

Naručite paket B2B prime sada >>

 

* Paket B2B Prime je vezan na broj kupca i ne može se prenijeti na treće osobe i ne možete ga koristiti kod narudžbe neregistriranih korisnika. Važi za standardnu dostavu unutar Hrvatske. Rok valjanosti je godinu dana od kupnje, zatim valjanost automatski prestaje. Sa mogućnošću produljenja. Napomena: Vrijednost usluge B2B Prime (29,95 eur (226 kn)) ne može se koristiti sa kuponima ili akcijama s minimalnom vrijednošću narudžbe.