Dostava proizvoda

Naručeni proizvodi bit će isporučeni, ako je to moguće u uobičajenom vremenu isporuke, u roku od 5 do 7 dana od primljene narudžbe. U slučaju da roba ne može biti isporučena u uobičajenom roku, u najkraćem mogućem roku obavijestiti ćemo Vas o predviđenom novom roku isporuke. Ako vam u dodatnom roku nećemo moći isporučiti naručene proizvode, možete odustati od narudžbe, a mi ćemo vam odmah odnosno najkasnije u roku od 14 dana nakon primitka izvještaja o odustajanju od narudžbe vratiti sve primljene uplate. Iznimno od odredbe prethodnog stavka, nakon isteka ugovorenog roka možete odustati od ugovora bez da dopustite dodatni rok za ispunjenje obveze, ako ste Conrad prije sklapanja ugovora obavijestili, da je dogovoreni rok isporuke bitan element ugovora.

Proizvodi će biti dostavljeni u primjerenoj ambalaži - paketu. U vaš poštanski ormarič primit ćete obavijest o prispijeću pošiljke.

Troškovi pakiranja, prijevoza i poštarine iznose 6 € (= 45,21 kn) (za kupnje iznad 120 € (= 904,13 kn) je besplatna), težinu i broj paketa. U slučaju da naručene proizvode ne možemo dostaviti u prvom dogovorenom terminu, ponovna priprema i slanje paketa neće biti naplaćena, trošak poštarine ostat će 6 € (= 45,21 kn). To ne vrijedi ako robu vratite te ponovo bude poslana na Vaš zahtjev.

Za narudžbe iznad 120 € (= 904,13 kn) nema troškova poštarine (pakiranja i dostave).

Na računu koji je priložen paketu naći ćete sve informacije o politici povrata robe, kome se možete obratiti u slučaju kašnjenja isporuke i kome se možete obratiti u slučaju drugih pritužbi.

PDV

Sve cijene navedene u katalogu i na web stranici izražene su u kunama sa uključenim PDV-om. Na izdanom računu uz cijenu proizvoda nalazi se i pripadajući PDV. Račun sadrži i troškove pakiranja, dostave te poštarine. Za izdavanje računa obavezno je dostaviti OIB.

Prijenos porezne obveze temeljem članka 75.stavka 2. Zakona o PDV-u više se ne primjenjuje od 1.1.2019.g. ako isporuku obavlja strani porezni obveznik koji ima hrvatski PDV identifikacijski broj. Sve pravne i fizićke osobe primiti će račun s obračunatim hrvatskim PDV-om 25%.

Zbog svakodnevnog osvježavanja cijena i zalihe na web stranici www.conrad.hr može doći do grešaka, na koje nemamo utjecaja i zato za njih ne snosimo odgovornost. U slučaju velikog odstupanja od prikazanih cijena ili tehničkih informacija, obavijestit ćemo Vas o tome pri rješavanju Vaše narudžbe.