Kablovi na meter

U okviru ove usluge nudimo Vam preciznu prilagodbu kablova i cijevi točno na metar potpuno u skladu s Vašim individualnim potrebama. Conradov asortiman proizvoda uključuje više od 35.000 kabela, žica i dodataka vodećih proizvođača za gotovo svaku primjenu. Prilagođena usluga pokriva više od 6400 kabela, crijeva i pribora dostupnih u našem asortimanu.Individualne duljine kablova? Dostupne u Conradu! 

Kad u internetskoj trgovini Conrad pronađete svoj željeni proizvod, jednostavno unesite potrebnu metražu i individualno prilagođavanje provest ćemo istog dana. Budući da je za instalaciju često potrebna kabelska oprema, naći ćete i mnoge proizvode poput prepletenih cijevi, skupljajućih cijevi ili spiralnih crijeva. I oni stoje na raspolaganju u metrima pa se mogu i naručiti po metru.

Tako plaćate samo ono što stvarno trebate za svoje projekte i izbjegavate mrske ostatke kabla koji biste inače morali skladištiti. Usluga se pruža bez dodatne naknade za bakar i bez naknade za rezanu dužinu.


Otkrijte naš asortiman kablova

Više od 2000 jednožilnih kablova – poput npr.: spletova, dvostrukih spletova, visokotemperaturnih vodova, vodova za automobile itd.

Više od 2700 višežilnih kablova – poput npr.: mrežnih kablova, kablova za vuču, koaksijalnih kablova, visokotemperaturnih kablova, instalacijskih kablova, plosnatih tračnih kablova itd.

Više od 1.200 proizvoda na području cijevi poput npr.: izolirnih cijevi, prepletenih cijevi, spiralnih cijevi, skupljajućih cijevi itd.


Još niste pronašli ono što ste tražili ili trebate kabel za posebnu primjenu?

Ostale kablove i cijevi naći ćete u našoj odgovarajućoj kategoriji na koju ćete doći pritiskom na donju poveznicu. Tamo ćete naći kablove za PC komponente za opću uporabu u uredima pa sve do mreža i još mnogo drugih tema. Sve u duljini koja odgovara vašim zahtjevima.

Kabli in vodovi >