Trenutno na popisu gledanih proizvoda nemate nijednog proizvoda. Molimo dodajte proizvode.
Moja košarica
U vašoj košarici nema proizvoda.U narednim mjesecima nastavit ćemo partnerstvo s nekoliko vodećih dobavljača, gdje ćemo vam predstaviti niz novih proizvoda - već u ovom mjesecu više od 13.000 novih proizvoda dolje navedenih brendova!DeWALT je nova vrhunska marka u Conradu koja je u zadnjih pet godina postala jedna od najbrže rastućih marki električnog alata. Tome doprinosi visok ugled kod profesionalnih obrtnika koji cijene učinkovitost, robusnost i pouzdanost žuto-crnog alata matke DeWALT. Desetljeća iskustva u razvoju, proizvodnji i kontaktu s korisnicima te tako dobivena znanja sastavni su dio svakog proizvoda poduzeća koje je osnovano 1924. godine i SAD-u. Program Perform & Protect koji je pokrenut 2007. godine uključuje samo proizvode koji zadovoljavaju najstrože kriterije jednog ili više područja: vibracije, pršina i kontrola. Time je to najopsežniji asortiman sigurnog i profesionalnog visokoučinkovitog graĐevinskog alata. Asortiman je dobio više od 150 novih proizvoda.

Preporučene grupe proizvoda Dewalt:
Izloženi proizvodi Dewalt:


 • Dewalt DCD777S2T
   
 • Dewalt Kutna brusilica 125 mm
   
 • Dewalt DWD112S -Bušilica
   
 • Ubodna pila Uklj. kofer Dewalt
   
 • Dewalt DCS570NT Ručna kružna pila
   
 • Lapp je jedan od vodećih proizvoĐača integriranih rješenja na području tehnologije kablova i spajanja. Obiteljsko poduzeće ima sjedište u Stuttgartu.

  Conrad nudi cijeli portfelj proizvoda grupe Lapp u koji, osim kablova i vodova, spadaju, izmeĐu ostalog, industrijski utični konektori, navojnice te tehnička oprema. Glavno tržište za Lapp su strojarstvo i izgradnja postrojenja. Druga važna prodajna tržišta su prehrambena industrija, energetski sektor i mobilnost.
     Izloženi proizvodi Lapp:


 • Finožični vodič LiY-Z 2 x 0.38 mm Lapp
   
 • Finožični vodič LiY-Z 2 x 0.50 mm Lapp
   
 • Upravljački kabel 110 2 x 1.50 mm
   
 • Protumatica M16 poliamid
   
 • Zaštitna cijev za kabele, crne boje 10 mm
    • AVM nudi rješenja za brzo širokopojasno priključenje i pametnu kućnu mrežu. AVM je s obitelji proizvoda FRITZ! u Njemačkoj i Europi vodeći proizvoĐač širokopojasnih ureĐaja za DSL, kablove, LTE i staklena vlakna. Proizvodi za pametan dom koji se temelje na standardima WLAN, DECT i Powerline osiguravaju pametan i siguran dom. Svi proizvodi potječu iz vlastite proizvodnje te su uvijek savršeno meĐusobno prilagoĐeni. To se posebno može vidjeti u WLAN mreži proizvoda FRITZ! kojia osigurava potpunu WLAN pokrivenost u cijelom domu. Zahvaljujući pametnom operativnom sustavu FRITZ!OS, svim FRITZ! proizvodima može se lako upravljati, a besplatna ažuriranja redovno nude nove funkcije za veći udobnost i sigurnost. S bežičnim telefonima i besplatnim aplikacijama AVM upotpunjuje svoju ponudu vezanu uz kućno umreženje. Milijuni zadovoljnih kupaca i više od 1000 pobjeda u ispitivanjima iznova potvrĐuju visoku kvalitetu i svestranost proizvoda FRITZ!. • AVM FRITZ!Box 6890 LTE WLAN ruter
   
 • AVM FRITZ!Box 7530 WLAN ruter
   
 • Powerline WLAN mrežni komplet 1200 Mbit/s
   
 • DECT ULE Bežična tipka
   
 • WLAN ključ USB 433 Mbit/s AVM FRITZ!
   

 • Lider na tržištu HDD-a, memorijskih kartica, USB-a sada je u Conradu s punim rasponom od oko 800 artikala. U Western Digital Corporation (WDC) ubrajaju se poznate marke G-Technology kao brend za profesionalno tržište (profesionalno fotografiranje/produkcija/emitiranje i Apple-affine korisnici), Sandisk kao brend od povjerenja za sve vezano uz memorijske kartice i USB, WD kao etablirani ponuĐač vanjskih tvrdih diskova i prijenosnih memorija (HDD i SSD), Western Digital kao ponuĐač unutarnjih tvrdih diskova (prije svega, memorijska rješenja za poduzeća i obrte). S ovom sveobuhvatnom ponudom rješenja za pohranu podataka od memorijskih proširenja za pametne telefone, sigurnosnog softvera do korisničkog NAS-a / središnjih sučelja podatkovnih centara gotovo polovica svih globalno pohranjenih podataka nalazi se u memorijskim rješenjima globalnog ÂťigračaÂŤ iz Kalifornije. S proširenjem asortimana za 110 proizvoda uskoro će u Conradu biti dostupna najavljena inovacija, svjetski najbrža memorijska kartica od 1 TB. • SanDisk Ultra microSDHC kartica 32 GB
   
 • Unutarnji SSD tvrdi disk 240 GB SanDisk
   
 • SanDisk Cruzer Ultra USB-Stick 32 GB
   
 • Western Digital Unutrašnji tvrdi disk 4TB
   
 • G-Technology Vanjski tvrdi disk 1 TB
   

 • Drugi brendovi:


  Barthelme - Izgradnja asortimana na području inovativnih LED rasvjetnih sustava

  Stručnjak za rasvjetu i rasvjerna sredstva nudi više od 1.600 visokokvalitetnih LED rješenja.

  Na proizvode >>

   

  dj Enterprise - Profesoinalni industrijski dronovi

  Potpuno novo: profesionalni dronovi upotrebljavaju se u poljoprivredi, geodetskim mjerenjima, zaštiti prirode, filmskoj industriji te u službama za traženje i spašavanje.

  Na proizvode >>

     Duonix - Visokokvalitetni mjerni i dijagnostički ureĐaji za vaš posao

  Proizvedeno u Njemačkoj: Duonix razvija komponente softvera i hardvera kao i cijele kvalitetne dijagnostičke sustave za elektroniku vozila. Conrad proširuje asortiman za više od 15 proizvoda.

  Na proizvode >>

   

  Finder - Visoka kvaliteta i jednostavna instalacija

  Finder je specijalist za uklopne, vremenske i nadzorne releje te predstavlja proizvodnju 'Made in Europe'. Zahvaljujući proširenju asortimana, Conrad od sada nudi više od 950 proizvoda.

  Na proizvode >>

     fischer - Više od 2.200 novih proizvoda na području pričvrščivanja

  Fischer je stručnjak za sigurna pričvršćenja i spajanje u graĐevinarstvu. Conrad nudi veliki izbor s više od 4.400 proizvoda, počevši od plastičnih tipli preko kemijskih sustava pa sve do čeličnih sidrenih vijaka.

  Na proizvode >>

   

  Gardena - Proširenje asortimana na području profesionalnih pumpi i vrtnog alata

  Vodeća marka za kvalitetne vrtne ureĐaje u Europi zastupljena je u više od 80 zemalja. Conrad nudi više od 650 proizvoda.

  Na proizvode >>

   


  Gigaset - Proširenje asortimana na području profesionalne telefonije

  Stručnjak na području profesionalne telefonije za poslovnu primjenu je u Conradu zastupljen asortimanom s više od 100 proizvoda. Otkrijte i druge novosti od Gigaset pro i Gigaset elements.

  Na proizvode >>

   

  INA Bearing - Više od 2. 900 novih proizvoda na području radijalne i aksijalne tehnike valjnih ležajeva

  Potpuno novo: stručnjak iz grupe Schaeffler ubraja se u svjetski vodeće proizvoĐače valjnih i zglobnih ležajeva te linearnih proizvoda.

  Na proizvode >>

     Kopp - Više od 220 novih proizvoda na području elektroinstalacije

  široki spektar proizvoda od stručnjaka za elektroinstalacijski materijal u Conradu ima više od 1000 proizvoda od jednostavnih utikača, preko prijenosnih ureĐaja poput adaptera i višestrukih utičnica do inovativnih bežičnih sustava.

  Na proizvode >>

   

  Wago - Više od 900 novih proizvoda na području utičnih konektora

  Stručni proivoĐač automatizacijske i spojne tehnike preko Conrada nudi više od 16.900 proizvoda.

  Na proizvode >>