U okviru ove usluge nudimo prilagodbu kablova i cijevi točno na metar potpuno po vašoj individualnoj potrebi. Naravno, imate koristi od brze isporuke koja je tipična za Conrad i sve to bez dodatnih troškova. Odaberite između otprilike 6.400 kabela, cijevi i dodatne opreme, koji su dostupni u našoj logistici, upravo onaj proizvod koji trebate.

 

Individualne duljine kablova? Dostupne u Conradu! 

Kad u internetskoj trgovini Conrad pronađete svoj željeni proizvod, jednostavno unesite potrebnu metražu i individualno prilagođavanje provest ćemo istog dana. Budući da je za instalaciju često potrebna kabelska oprema, naći ćete i mnoge proizvode poput prepletenih cijevi, skupljajućih cijevi ili spiralnih crijeva. I oni stoje na raspolaganju u metrima pa se mogu i naručiti po metru.

Tako plaćate samo ono što stvarno trebate za svoje projekte i izbjegavate mrske ostatke kabla koji biste inače morali skladištiti. Usluga se pruža bez dodatne naknade za bakar i bez naknade za rezanu dužinu.

 

 

Otkrijte naš asortiman kablova

više od 2.000 jednožilnih kablova – poput npr.: spletova, dvostrukih spletova, visokotemperaturnih vodova, vodova za automobile itd.

 

više od 2.700 višežilnih kablova – poput npr.: mrežnih kablova, kablova za vuču, koaksijalnih kablova,

visokotemperaturnih kablova, instalacijskih kablova, plosnatih tračnih kablova itd.
 više od 1.200 proizvoda na području cijevi poput npr.: izolirnih cijevi, prepletenih cijevi, spiralnih cijevi, skupljajućih cijevi itd.
  
 

Još niste pronašli ono što ste tražili ili trebate kabel za posebnu primjenu?

Ostale kablove i cijevi naći ćete u našoj odgovarajućoj kategoriji na koju ćete doći pritiskom na donju poveznicu. Tamo ćete naći kablove za PC komponente za opću uporabu u uredima pa sve do mreža i još mnogo drugih tema. Sve u duljini koja odgovara vašim zahtjevima.

Kablovi i vodovi

Jesu li ove informacije bile korisne?