Otkrijte naše vlastite marke

Kvaliteta po poštenoj cijeni? Onda su Conradove vlastite marke pravi izbor za vas.

Milijuni kupaca biraju proizvode VOLTCRAFT®, TOOLCRAFT, sygonix®, C-Control ili Conrad energy, jer one nude kvalitetu jednaku onoj poznatim markama uz odličan omjer cijene i učinkovitosti. S našim jakim markama nudimo vam alternativu proizvodima poznatih robnih marki. Prednost za vas: dobit ćete izvrsnu kvalitetu proizvoda i to po cijeni koja je osjetno niža od cijene velikih proizvođača. Dopustite našim markama da vas inspiriraju.

Profesionalni merilniki po najboljši ceni

  • 3 godine jamstva proizvođača   

  • Najviša preciznost i pouzdanost 

  • Preko tri desetljeća predstavlja inovativnu vrhunsku tehniku

Uređaji marke Voltcraft ispunjavaju visoke standarde kvallitete na europskom tržištu i savršeni su za svakodnevni rad u laboratoriju, radionici i, prije svega, u industrijskim postrojenjima u kojima je potrebno korištenje uređaja s velikom preciznošću i točnošću.

Više  

Tehnika stvara nove mogućnosti. Vaše ocjene daju nam poticaj za poboljšanje proizvoda, daljnji razvoj ili ideje za sasvim nove proizvode. Paleta proizvoda pritom ide od A za autoradije, pa sve do Z, za zidne satove i budilice.

Više  

 

Instalacije, klimatizacija, sigurnost i rasvjeta – cjelokupna kućna tehnika pod jednim krovom. Svaki proizvod podrazumijeva prvoklasnu kvalitetu, inovativnu tehniku i ugodno, jednostavno rukovanje. Jasna dosljednost i kvalitetni dizajn je izbor.

Više  

 

Eurochron nudi kompletan asortiman digitalnih i analognih kvarcnih i radijskih satova, radijskih narukvica, zidnih satova pa sve do vremenskih stanica i termo-higrometara. Sadržaj i oblik ovdje se spajaju u lijepoj i elegantnoj vanjštini s visoko kvalitetnom i preciznom unutrašnjosti, čineći proizvod jednom harmoničnom jedinicom.

Više  

 

Uspješna veza snage i preciznosti

  • 10 godine jamstva proizvođača na sav ručni alat     

  • Visoka kvaliteta i preciznost

S odgovarajućim alatom brže ćete i uspješnije završiti svoje radove. Što god radili, TOOLCRAFT vam nudi odgovarajući alat – od jednostavnih imbusa, preko kompleksne tehnike za lemlenje i pričvršćivanje, pa sve do kompletne pogonske opreme.

Više  

Već više od deset godina marka "Conrad energy" sinonim je za pouzdane i snažne baterije i punjačku tehniku. S jedinstveno povoljnim pametnim setovima ove kvalitetne marke, neovisni ste o  strujnoj mreži i najbolje opremljeni za pogon bezbrojnih prijenosnih uređaja.

Više  

 

EMMERICH baterije na punjenje ispunjavaju najviše kvalitativne zahtjeve i pružaju visoku pouzdanost. Asortiman je koncipiran za posebne zahtjeve u industriji i radionici.

Više  

 

Conrad Electronic već niz godina, pod markom "C-Control" nudi različite mikroupravljačke sustave s opsežnim priborom po povoljnim cijenama. "C-Control PRO" predstavlja potpuno novu generaciju sustava na tržištu.

Više  

 

Komponente za vaše projekte

  • Širok izbor visokokvalitetnih komponenti

  • Cjenovno prihvatljiva alternativa proizvođačima priznatih marki

  • Potpuna kompatibilnost s komponentama trećih strana

TRU COMPONENTS je vaš partner za komponente. Kod nas ćete naći opsežan asortiman aktivnih i pasivnih komponenata, elektromehanike te kablova i vodova. Dakle, sigurno ćete pronaći odgovarajuće proizvode za vaše projekte.

Više  

Reely ima sve što ljubitelju modelarstva treba. Na zemlji, vodi ili u zraku: doživite kvalitetnu tehniku i opsežan pribor po cijenama koje će razmahati vašu strast za akcijom i zabavom.

Više  

 

Svaka inovacija počinje idejom te projektom koji potiče implementaciju. MAKERFACTORY vam pomaže stvoriti inspirativne proizvode koji će vas ponukati na rast i eksperimentiranje.

Više  

 

Polarlite proizvodi omogućuju stvaranje ugodne atmosfere i odgovarajuće osvjetljenje u svim godišnjim dobima. Bilo za ured, dom ili vrt, Polarlite® nudi pravu rasvjetu za svaku priliku.

Više  

 

Kvaliteta koja povezuje

  • Pobrinite se za savršeni prijenos       

  • Kompaktno i snažno

U dnevnoj sobi ili u uredu – često su sitnice te koje brinu za savršeni prijenos. Pronađite inspiraciju u raznovrsnom izboru SpeaKa Professional proizvoda za sve što želite čuti i vidjeti.

Više