Optimalna rješenja prilagođena individualnim potrebama

Nudimo potpunu automatizaciju postupka naručivanja - od kupnje do plaćanja. Različite mogućnosti pružaju prilagođena rješenja za sve, od malih specijaliziranih tvrtki do velikih korporacija koje zapošljavaju tisuće zaposlenika.korporacij, ki zaposlujejo več tisoč zaposlenih.

Kontaktirajte nas

 

     

Naša rješenja za e-nabavu nude:

Iznimna izvedba

Pomoću naših prilagođenih i inovativnih rješenja e-nabave smanjit ćete vrijeme izvršenja narudžbe i značajno smanjiti troškove kupnje. Transparentan i učinkovit postupak kupnje dat će vam potpunu kontrolu nad troškovima vaše tvrtke i spriječiti neplanirane ad hoc kupnje.

Jasnoća

Zahvaljujući našim transparentnim i učinkovitim rješenjima za e-nabavu, uvijek imate cjelovit pregled svojih kupnji. Možete planirati kupnju materijala za određene odjele, kao i rasporediti proračune, čime u potpunosti automatizirate postupak nabave.

 

Individualno prilagođavanje

Naša sveobuhvatna ponuda omogućuje vam da pronađete rješenje u potpunosti prilagođeno vašim potrebama. Bilo da odaberete jednostavnost korištenja našeg besplatnog rješenja za kupnju temeljenu na pregledniku Conrad Smart Procure, integraciju putem OCI / PunchOut ili želite stvoriti prilagođene eKataloge.

Osobni savjet

Za vas izravan kontakt s našim stručnjacima za e-nabavu znači najveću moguću fleksibilnost i neovisnost. Stojimo vam na raspolaganju u slučaju bilo kakvih pitanja u vezi s konfiguracijom sustava ili kontinuiranim radom odabranog rješenja Conrad eProcurement.

Naša tehnička rješenja

Rješenja za e-naručivanje kako bi naručivanje bilo što jednostavnije! želite li imati sustav u kojem možete brzo naručiti i pratiti povijest narudžbi? Nudimo niz rješenja koja omogućuju brzu i jednostavnu narudžbu.

               

B2B portal za E-naručivanje

E-naručivanje vrši se putem aplikacije namijenjene tvrtkama i partnerima za naručivanje proizvoda i narudžbi za pregled. Ne postoji ograničenje broja korisnika, a narudžbe za sve zaposlenike vidljive su u pregledu. Postavke već postavljaju sve uvjete i odredbe sudjelovanja, snižene cijene, uvjete plaćanja, adrese za dostavu i načine isporuke.

B2B portal povezan je s OCI, web mjestom za e-naručivanje

Pozivamo vas da pogledate demo video ili da pročitate kratke upute, a možete nas i kontaktirati. Rado ćemo vam predstaviti sve detalje.

OCI - web stranica za e-naručivanje

E-naručivanje se vrši putem web stranice dizajnirane za tvrtke i partnere koji traže proizvode i naručuju proizvod, ili podnose zahtjev za ponudu. Odmah ćete vidjeti svoju trenutnu cijenu (s odobrenim popustom) i automatski poslati narudžbu u naš SAP sustav narudžbe. Svi dogovoreni uvjeti poslovanja poštuju se jer su unaprijed postavljeni na vašem korisničkom profilu.

Stranica je povezana s našim B2B portalom, gdje možete pratiti svu povijest narudžbi, ponoviti narudžbu ili izvršiti brzu narudžbu. Na raspolaganju je i RFQ alat za slanje upita.

Pozivamo vas da pogledate demo video ili da pročitate kratke upute, a možete nas i kontaktirati. Rado ćemo vam predstaviti sve detalje.

eKatalozi

Internetski katalog predstavlja prilagođenu ponudu, pripremljenu za vaše poslovanje u obliku XML ili CSC / XLSX datoteke. Ciljano rješenje zahtijeva da ih vaša tvrtka može implementirati u svoje unutarnje sustave pomoću namjenskog softvera ili uz sudjelovanje vanjskog operatera, npr. Ariba, Oracle, jednostavan sustav.

eKatalog će vam ponuditi pojednostavljeni postupak kupnje uz pomoć:

• eliminiranje potrebe za upitima (kupujte uvijek po unaprijed utvrđenim cijenama)
• Jednostavno pretraživanje proizvoda
• Pristup tehničkim specifikacijama proizvoda
• neovisni postupak nabave

EDI sustav (elektronička razmjena podataka)

Koristite li usluge vanjskih partnera? I mi! Dakle, samo ste jedan korak dalje od korištenja praktičnog rješenja koje vam omogućava da brzo obradite narudžbu u svom poslu.

Spajanjem vašeg sustava na naš, dobit ćete transparentno, jednostavno i ekonomično rješenje koje će pružiti izravan pristup preko 750 000 proizvoda. Ovo je rješenje za tvrtke s vlastitim sustavom nabave, koji nudi poboljšanu komunikaciju između poslovnih partnera na području naručivanja i izdavanja računa. U kombinaciji s našim nabavnim sustavom, garantiramo vam:

• pregled proizvoda s cijenama i individualnim popustima,
• mogućnost automatskog slanja narudžbi kupca,
• povećanu točnost protoka informacija
• smanjenje administrativnih troškova za razmjenu informacija
• uštedu vrijeme

               

Conrad Vaš partner za eNabavu

Prednosti:

 • Individualni i kompetentni savjeti naših stručnjaka - od odabira najboljeg rješenja za
  e-naručivanje do izvršenja
 • Veća učinkovitost i transparentnost
 • Paleta proizvoda i usluga prilagođenih vašim potrebama
 • Cijene prema dogovorenim uvjetima
 • Uvjeti plaćanja i isporuke prema dogovorenim uvjetima
 • Sigurna razmjena podataka s dokazanim EDI i API-ima ili SFTP-om, HTTPS-om itd.
 • Blisko surađujte s vodećim dobavljačima sustava za e-naručivanje
 • Kratko vrijeme za implementaciju
 • Sva rješenja s visokim standardom kvalitete

Kontaktirajte nas

Conrad vaš poslovni partner

Conrad kao profesionalni poslovni partner omogućuje unaprijed planiranje i izvršavanje isporuka, kao i ispunjavanje specifičnih trenutnih potreba. Naša rješenja će vam pomoći u kontroli i automatizaciji svih vaših procesa kupnje. Pogledajte naše usluge kupnje koje najbolje zadovoljavaju potrebe vašeg poslovanja.

Više informacija