Trenutno na popisu gledanih proizvoda nemate nijednog proizvoda. Molimo dodajte proizvode.
Moja košarica
U vašoj košarici nema proizvoda.


OCI - E-naručivanje


Web stranica za
E-naručivanje.B2B portal


B2B portal za E-naručivanje.EDI


EDI-Poveznica za razmjenu naloga i računa.eKatalozi


Prilagođena ponuda u obliku XML ili CSC / XLSX datoteke.

Optimalna rješenja prilagođena individualnim potrebama


Nudimo potpunu automatizaciju postupka naručivanja - od kupnje do plaćanja. Različite mogućnosti pružaju prilagođena rješenja za sve, od malih specijaliziranih tvrtki do velikih korporacija koje zapošljavaju tisuće zaposlenika.korporacij, ki zaposlujejo več tisoč zaposlenih.


Prednosti:


 • Individualni i kompetentni savjeti naših stručnjaka - od odabira najboljeg rješenja za
       e-naručivanje do izvršenja
 • Veća učinkovitost i transparentnost
 • Paleta proizvoda i usluga prilagođenih vašim potrebama
 • Cijene prema dogovorenim uvjetima
 • Uvjeti plaćanja i isporuke prema dogovorenim uvjetima
 • Sigurna razmjena podataka s dokazanim EDI i API-ima ili SFTP-om, HTTPS-om itd.
 • Blisko surađujte s vodećim dobavljačima sustava za e-naručivanje
 • Kratko vrijeme za implementaciju
 • Sva rješenja s visokim standardom kvalitete
 • Naša tehnička rješenja


  Rješenja za e-naručivanje kako bi naručivanje bilo što jednostavnije! želite li imati sustav u kojem možete brzo naručiti i pratiti povijest narudžbi? Nudimo niz rješenja koja omogućuju brzu i jednostavnu narudžbu.  OCI - web stranica za e-naručivanje


  E-naručivanje se vrši putem web stranice dizajnirane za tvrtke i partnere koji traže proizvode i naručuju proizvod, ili podnose zahtjev za ponudu.

  eKatalozi


  Internetski katalog predstavlja prilagođenu ponudu, pripremljenu za vaše poslovanje u obliku XML ili CSC / XLSX datoteke. Ciljano rješenje zahtijeva da ih vaša tvrtka može implementirati u svoje unutarnje sustave pomoću namjenskog softvera ili uz sudjelovanje vanjskog operatera, npr. Ariba, Oracle, jednostavan sustav.

  Naša pojedinačna i cjelovita rješenja za e-naručivanje:  OCI - web stranica za e-naručivanje
  E-naručivanje se vrši putem web stranice dizajnirane za tvrtke i partnere koji traže proizvode i naručuju proizvod, ili podnose zahtjev za ponudu. Odmah ćete vidjeti svoju trenutnu cijenu (s odobrenim popustom) i automatski poslati narudžbu u naš SAP sustav narudžbe. Svi dogovoreni uvjeti poslovanja poštuju se jer su unaprijed postavljeni na vašem korisničkom profilu.

  Stranica je povezana s našim B2B portalom, gdje možete pratiti svu povijest narudžbi, ponoviti narudžbu ili izvršiti brzu narudžbu. Na raspolaganju je i RFQ alat za slanje upita.

  Pozivamo vas da pogledate demo video ili da pročitate kratke upute, a možete nas i kontaktirati. Rado ćemo vam predstaviti sve detalje.

  3. B2B portal za E-naručivanje
  E-naručivanje vrši se putem aplikacije namijenjene tvrtkama i partnerima za naručivanje proizvoda i narudžbi za pregled. Ne postoji ograničenje broja korisnika, a narudžbe za sve zaposlenike vidljive su u pregledu. Postavke već postavljaju sve uvjete i odredbe sudjelovanja, snižene cijene, uvjete plaćanja, adrese za dostavu i načine isporuke.

  B2B portal povezan je s OCI, web mjestom za e-naručivanje

  Pozivamo vas da pogledate demo video ili da pročitate kratke upute, a možete nas i kontaktirati. Rado ćemo vam predstaviti sve detalje.
  EDI sustav (elektronička razmjena podataka)


  Koristite li usluge vanjskih partnera? I mi! Dakle, samo ste jedan korak dalje od korištenja praktičnog rješenja koje vam omogućava da brzo obradite narudžbu u svom poslu.

  Spajanjem vašeg sustava na naš, dobit ćete transparentno, jednostavno i ekonomično rješenje koje će pružiti izravan pristup preko 750 000 proizvoda. Ovo je rješenje za tvrtke s vlastitim sustavom nabave, koji nudi poboljšanu komunikaciju između poslovnih partnera na području naručivanja i izdavanja računa. U kombinaciji s našim nabavnim sustavom, garantiramo vam:


  • pregled proizvoda s cijenama i individualnim popustima,
  • mogućnost automatskog slanja narudžbi kupca,
  • povećanu točnost protoka informacija
  • smanjenje administrativnih troškova za razmjenu informacija
  • uštedu vrijeme


  eKatalozi (eProcurement)


  Internetski katalog predstavlja prilagođenu ponudu, pripremljenu za vaše poslovanje u obliku XML ili CSC / XLSX datoteke. Ciljano rješenje zahtijeva da ih vaša tvrtka može implementirati u svoje unutarnje sustave pomoću namjenskog softvera ili uz sudjelovanje vanjskog operatera, npr. Ariba, Oracle, jednostavan sustav.

  eKatalog će vam ponuditi pojednostavljeni postupak kupnje uz pomoć:


  • eliminiranje potrebe za upitima (kupujte uvijek po unaprijed utvrđenim cijenama)
  • Jednostavno pretraživanje proizvoda
  • Pristup tehničkim specifikacijama proizvoda
  • neovisni postupak nabave
  Zajedno ćemo pronaći rješenje koje je pogodno za vas i vaše poslovanje.


  Niste sigurni koje je od naših rješenja za e-nabavu najbolje za vas? Naši stručnjaci će vam rado savjetovati. Ostavite nam poruku putem kontakt obrasca ili nas nazovite.