Trenutno na popisu gledanih proizvoda nemate nijednog proizvoda. Molimo dodajte proizvode.
Moja košarica
U vašoj košarici nema proizvoda.
b2b prime

B2B Prime - godišnja pogodnost za tvrtke

Vaše zadovoljstvo nam puno znači!


Stalno poboljšavamo naše usluge te ih prilagođavamo vašim potrebama. Želimo si da je vaše naručivanje u Conradu jednostavno i da naručene proizvode primite u najkraćem roku.

Za vas smo pripremili novost.


B2B Prime - posebna pogodnost za tvrtke


Jednom platite i cijelu godinu naručujete bez troškova slanja te automatski produžite garanciju na sve proizvode - 36 mjeseci.

Bez obzira na to kada i koliko često budete naručivali, na troškove dostave za godinu dana možete zaboraviti. Conrad će osigurati brzu isporuku vašeg proizvoda.

 

Narudžba i korištenje B2B Prime je vrlo jednostavno:


  • Za narudžbu paketa B2B Prime jednostavno nazovite na 0800 55 50 ili narudžbu pošaljite putem e-pošte: narudzbe@conrad.hr.

  • B2B Prime donosi dvije velike pogodnosti:

  • Cijela godina dana bez troškova slanja i

  • 36-mjesečna garancija na sve kupljene proizvode

  • Dvije odlične pogodnosti za samo 149 kn

  • Već kod vaše prve narudžbe odbiti ćemo vam troškova slanja*.


Naručite paket B2B Prime sada >>


* Paket B2B Prime je vezan na broj kupca i ne može se prenijeti na treće osobe i ne možete ga koristiti kod narudžbe neregistriranih korisnika. Važi za standardnu dostavu unutar Hrvatske. Rok valjanosti je godinu dana od kupnje, zatim valjanost automatski prestaje. Sa mogućnošću produljenja. Napomena: Vrijednost usluge B2B Prime (149 kn) ne može se koristiti sa kuponima ili akcijama s minimalnom vrijednošću narudžbe.