Trenutno na popisu gledanih proizvoda nemate nijednog proizvoda. Molimo dodajte proizvode.
Moja košarica
U vašoj košarici nema proizvoda.
Dostava proizvoda

Naručeni proizvodi bit će isporučeni, ako je to moguće u uobičajenom vremenu isporuke, u roku od 5 do 7 dana od primljene narudžbe. U slučaju da roba ne može biti isporučena u uobičajenom roku, u najkraćem mogućem roku obavijestiti ćemo Vas o predviđenom novom roku isporuke. Ako vam u dodatnom roku nećemo moći isporučiti naručene proizvode, možete odustati od narudžbe, a mi ćemo vam odmah odnosno najkasnije u roku od 14 dana nakon primitka izvještaja o odustajanju od narudžbe vratiti sve primljene uplate. Iznimno od odredbe prethodnog stavka, nakon isteka ugovorenog roka možete odustati od ugovora bez da dopustite dodatni rok za ispunjenje obveze, ako ste Conrad prije sklapanja ugovora obavijestili, da je dogovoreni rok isporuke bitan element ugovora.

Proizvodi će biti dostavljeni u primjerenoj ambalaži - paketu. U vaš poštanski ormarič primit ćete obavijest o prispijeću pošiljke.

Troškovi pakiranja, prijevoza i poštarine iznose 30 kuna (za kupnje iznad 600 kuna je besplatna), težinu i broj paketa. U slučaju da naručene proizvode ne možemo dostaviti u prvom dogovorenom terminu, ponovna priprema i slanje paketa neće biti naplaćena, trošak poštarine ostat će 30 kuna. To ne vrijedi ako robu vratite te ponovo bude poslana na Vaš zahtjev.

Za narudžbe iznad 600 kuna nema troškova poštarine (pakiranja i dostave).

Na računu koji je priložen paketu naći ćete sve informacije o politici povrata robe, kome se možete obratiti u slučaju kašnjenja isporuke i kome se možete obratiti u slučaju drugih pritužbi.