Trenutno na popisu gledanih proizvoda nemate nijednog proizvoda. Molimo dodajte proizvode.
Moja košarica
U vašoj košarici nema proizvoda.

Digitalizacija - Počnite. Sada.


Osigurajte osnovne poslovne funkcije i razvijte ih dalje

Kritičari kućnog ureda često su navodili da to uopće nije moguće: govorilo se o odmoru na balkonu i padu produktivnosti. Ali odjednom su mnogi od njih morali raditi od kuće. Tu nastaju prilike. Prilike da savjesno napredujemo s digitalizacijom i pripremimo se za izazove digitalnog doba.

Mi ćemo vam pokazati kako možete modernizirati vašu infrastrukturu kako biste se profesionalno upoznali s vašim kupcima.


Osnovna oprema


Uz računalo i ekran neophodna je brza i stabilna internetska veza. Vaš mrežni ruter, stoga treba biti najsuvremeniji. Moderni ruteri mogu regulirati korištenje interneta kako bi vam na raspolaganju bila cijela pojasna širina kada je to potrebno. S povećanjem broja uređaja u vašem kućnom uredu, potreba za kablovima i adapterima odmah se povećava. Ako se bojite zapetljanih kablova povezat ćete uređaje preko WLAN-a.


        
        

Uređenje radnog mjesta


Ono što vam je potrebno da biste započeli svoj posao je svakako individualno. Bez obzira koristite li stolno računalo ili prijenosno računalo, dva monitora mogu neočekivano pojednostaviti rad i povećati vašu produktivnost. Ako dugo radite pred računalom, ergonomski miš i tipkovnica toplo se preporučuju. Iako mnogi priželjkuju ured bez papira, solidan multifunkcijski pisač neophodan je u svakom kućnom uredu.


        
     

Odabrani proizvodi


 • HP Color LaserJet Pro MFP M182n laserski višenamjenski pisač u boji A4 pisač, skener, kopirni stroj lan, USB
  3.149,00 kn
 • Telefonski sustav, VoIP Cisco Cisco IP Phone 7821-3PCC: - SIP, SRTP, 2 LC zaslon Crna, Srebrna
  945,49 kn
 • led zaslon 71.1 cm (28 palac) Iiyama ProLite B2875UHSU Energetska učink. C (A+++ - D) 3840 x 2160 piksel 4K 1 ms vga, utičnica z
  3.649,00 kn
 • WLAN Stick / štap USB 2.0 300 MBit/s EDIMAX EW-7612UAN
  129,00 kn
 • Letva s utičnicama i prekidačem 4-struka, srebrna, zaštitni kontakt, Brennenstuhl 1153540134
  259,00 kn
 • Radijski miš optički Logitech M185 bežični miš plavi 910-002239
  139,00 kn
 • Kako bi vas vidjeli i čuli


  Iako prijenosna računala obično imaju integriranu web kameru, vanjska web-kamera daje znatno bolju kvalitetu videozapisa. Isto tako je važan i zvuk bez smetnji. Za to je posebno prikladan visokokvalitetni kardioidni mikrofon. Bežične slušalice s mikrofonm daju vam slobodu kretanja po prostoriji. Preporučuje se kupnja vrlo laganih slušalica. I kao posljednje, ali ne i najmanje bitno, obratite pažnju na odgovarajuću rasvjetu i spriječite glavobolju.


          
          
  Odabrani proizvodi


 • USB 3.0 SATA priključna stanica za tvrde diskove Renkforce sa zaštitom pristupa
  129,00 kn
 • vanjski ssd tvrdi disk 128 GB iStorage diskAshur 2ÂŽ crna USB 3.1
  1.849,00 kn
 • IDENTsmart ID60 virtualni pogon
  299,00 kn
 • USB ključ Kingston DataTraveler 2000 32 GB Blau DT2000/32GB USB 3.1
  1.399,00 kn
 • Intel RealSense Depth Camera D435 full hd-web kamera 1920 x 1080 piksel
  2.599,00 kn
 • Polarlite LED stolna svjetiljka 10 W toplo-bijela, dnevno svjetlo-bijela, hladno-bijela
  279,00 kn
 • Sigurnost


  Prije nego što počnete raditi u svoja četiri zida, dobro razmislite o sigurnosti. To uključuje siguran rad vaših uređaja kao i odgovorno rukovanje poslovnim podacima. Električni uređaji mogu se zaštititi neprekidnim napajanjem (UPS). U slučaju nestanka struje, imate dovoljno vremena za pohranjivanje datoteka i isključivanje računala. Podaci se ne nazivaju uzalud sirovinom 21. stoljeća. Stoga je njihova zaštita još važnija. Pomoću NAS rješenja za pohranu osiguravate redundantnost podataka. Korištenje VPN-a, antivirusnog programa i vatrozida za radnu površinu može vas zaštititi od mrežnih prijetnji.


          
          

  Planiranje i prezentacija


  Planiranje i prezentacije su danas digitalni. Potrebna oprema obuhvaća projektor, platno, računalo i laserski pokazivač.
  Digitalnom signalizacijom (digital signage) možete dodatno poboljšati vaš ulazni prostor ili izlog. Interaktivne ponude zadržavaju vaše kupce.


          
          

  Bolji sastanci


  Sigurno ste krenuli na jedno ili dva nepotrebna poslovna putovanja. Svatko, tko digitalno organizira sastanke i konferencije, ne štedi samo putne troškove, već ostaje agilan i vremenski neovisan. Konferencijskim kamerama uspijevate vidjeti sve sudionike te pokazati visokokvalitetnu sliku. Za kristalno čist zvuk ne smije nedostajati konferencijski telefon.


          
       

  Automatizacija s Conrad Connect


  Ne smetaj! Svjetlo ispred vaše radne sobe pokazuje upućujete li videopoziv te ne želite li da vas se uznemirava. Ako se u Google kalendaru pojavi unos "Video Call", pametna lampica ispred vaše sobe prebacit će se na "crvenu" unutar 15 minuta prije sastanka. Kad je videopoziv završen, lampica svijetli "zeleno".