ELEKTROINSTALACIJA?  KOMPAKTNA I SIGURNA

Besprijekorna i sigurna funkcija elektroinstalacije postaje sve zahtjevnija. S jedne strane, propisi se pooštravaju, a s druge strane, instalacija treba izdržati jače struje zbog sve veće potražnje. Mi vam nudimo odgovarajući asortiman i optimalno rješenje za sve veće zahtjeve u elektroinstalaciji.

Sprječavanje mogućih opasnosti
Visokokvalitetne komponente
Inovativni proizvodi i rješenja

 Siemens Sentron   |   Siemens FI/LS 5SV1   |   Kopp   |   Kopp Bluecontrol   |   Elektroinstalacije   |   TRU Components

SENTRON zaštitni sklopni aparati s mjernom i komunikacijskom funkcijom

Siguran odabir – sada još pametnije

Veća transparentnost u distribuciji energije pomoću prikupljanja podataka i podatkovne analize

U okviru elektrifikacije broj potrošača raste i složenost energetske distribucije, primjerice, zbog visoke energetske učinkovitosti kod istovremeno minimiziranih troškova poduzeća. Kako bi se osigurala dostupnost sustava i zaštita osoba, transparentnost u distribuciji električne energije je najosnovnija. Na taj način izbjegavate kvar sustava i održavate komponente uvijek ažurnima kroz planirano održavanje. Transparentnost je osigurana širokim Siemensovim portfeljem automatskih osigurača, AFDD prekidača, standardnih uređaja poput FID sklopki i podatkovnih prijamnika. Na taj način izbjegavate kvar sustava i održavate komponente uvijek ažurnima kroz planirano održavanje. Siemensov portfelj zaštitnih sklopnih aparata s mjernom i komunikacijskom funkcijom SENTRON osigurava transparentnost. Tu se ubrajaju automatski osigurač 5SL6 COM i AFDD/LS prekidač 5SV6 COM. Prilikom naknadnog opremanja standardni uređaji mogu se proširiti pomoćnim prekidačem/kontaktom za signaliziranje greške 5ST3 COM. Podatkovnim transiverom 7KN Powercenter 1000 prikupljaju se mjerne vrijednosti i prosljeđuju do nadređenih sustava za vizualizaciju i analizu.

Pogledajte više

Odabrani proizvodi

Kompaktna FID zaštitna sklopka 5SV1 u samo jednoj modularnoj širini

Pola potrebnog prostora – potpuna usklađenost sa standardima

S FID (RCBO) zaštitnom sklopkom 5SV1 Siemens je po prvi put spojio potpunu elektromehaničku funkcionalnost ovih zaštitnih uređaja samo jednu modularnu širinu (MW). To jamči zaštitu od struje kvara i preopterećenja do 16 A koje zahtjevaju europski standardi u jednoj umjesto dvije MW. Jedna FID sklopka 5SV1 posebno štedi prostor, može se jednostavno naknadno ugraditi te kombinirati s AFDD prekidačem 5SM6. On štiti posebno od opasnih strujnih udara, štete od nadstruje i kvarova sustava. Proizvod je dostupan u više tipova i izvedbi.

Pogledajte više

Odabrani proizvodi

Sprječavanje električnih nesreća

PRCD-S pro – mobilna osobna zaštita najnovije generacije

PRCD-S pro je kao žičani međuuređaj s uklapanjem svih polova, mobilna zaštitna naprava za diferencijalnu struju s elektroničkom analizom struje kvara. Uključivanje bez greške unatoč nošenju rukavica, jasan prikaz statusa uređaja i pogreške te druge nove funkcije čine PRCD-S pro jedinstvenim.

Pogledajte više

Odabrani proizvodi

Najnovija tehnologija za automatizaciju doma

Bluecontrol je globalno etablirani Bluetooth standard za prijenos podataka proizvoda za pametni dom. Upravljajte u pozadini funkcijama koje se temelje na vremenu poput svjetla, grijanja i roleta udobno putem aplikacije i imat ćete tako pod kontrolom cjelokupno upravljanje energijom u svom domu. Svi proizvodi Blue-control i Smart-control marke Kopp međusobno su kompatibilni i mogu se zajedno koristiti u jednom sustavu.

Pogledajte više

Odabrani proizvodi

Elektroinstalacija - Električna oprema za svaku zgradu orijentirana na budućnost

Besprijekorna elektroinstalacija je preduvjet za sigurno, ekonomično i ekološko korištenje zgrada s orijentacijom na budućnost. U našoj trgovini dobit ćete sve komponente koje trebate za vaše električne instalacije od kvalificiranog izvora. Ponuđeni instalacijski materijali i inovativna poslovna oprema poznatih marki ispunjavaju propisane standarde i visoke zahtjeve kvalitete.

Pogledajte više

Odabrani proizvodi

Instalacijski materijal

Zahtjevi za instalacijski materijal postaju sve opsežniji: kvaliteta, dostupnost i funkcionalnost igraju važbu ulogu. TRU Components je jaka robna marka s velikom paletom proizvoda – kako u širini tako i u dubini, koja ima mnogo komponenti posebnih za konstrukciju panela u tehnici za prikazivanje i upravljanje. Tipkala i prekidači sa zaštitom od vandalizma kao i veliki broj optičkih i akustičnih zaslona dostupni su u brojnim inačicama.

Pogledajte više

Odabrani proizvodi

Najbolji dobavljači

Dodatne usluge na Conrad Sourcing Platform

 

 

 

Moglo bi vas također zanimati

 

 

 

Sve vezano uz temu o tehnici za zgrade

Conrad vam nudi tehnička rješenja koja su prilagođena za zahtjeve vaše zgrade.


Saznajte više o tehnici za zgrade

 

 

Sve vezano uz temu automatizacije

Na ovoj stranici naći ćete svo o modernizaciji, proširenju kao i održavanju i servisiranju.

Saznajte više o automatizacijskoj tehnici

 

Ovdje ćete doći na naš newsletter

Nemojte propustiti novosti, ponude i istaknute proizvode u Conradu.


Prijavite se na newsletter