VOLTCRAFT® - profesionalni mjerni uređaji s najboljom cijenom

Od 1982. i razvoja digitalnog multimetra DM 300 Conrad razvija uređaje za profesionalce kao što su multimetri, punjači, laboratorijski uređaji za napajanje, pirometri, mjerači energije te osciliskopi i mnogi drugi. Uređaji marke Voltcraft ispunjavaju visoke standarde kvallitete na europskom tržištu i savršeni su za svakodnevni rad u laboratoriju, radionici i, prije svega, u industrijskim postrojenjima u kojima je potrebno korištenje uređaja s velikom preciznošću i točnošću. Ponuda s od gotovo 1.500 proizvoda omogućava odabir uređaja za dijagnostičke, instalacijske i upravljačke aktivnosti u mnogim industrijskim područjima.

https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-banners/volcraft/voltcraft-main/ce-voltcraft-pomiary-wartosci-elektrycznych-600x460png

Mjerenja električnih vrijednosti

 

Uređaji za upravljanje električnim postrojenjima omogućavaju točnu dijagnozu čime se smanjuju troškovi mogućih popravaka te ne nastaju zastoji u proizvodnim linijama. Upotreba multimetara, strujnih kliješti, kabelskih detektora i ispitivača napona pomaže u lokalizaciji kablova pod naponom te osigurava da nikakve greške ne ometaju rad na električnim instalacijama. Uređaji za mjerenje u kategoriji do CAT IV 600 V kao i sa zaštitom IP65 omogućavaju vam rad u grubim industrijskim uvjetima, a odgovarajuće mjerne funkcije osiguravaju dobivanje točnih podataka dok su sve sigurnosne mjere na snazi.

Pogledajte još i ponudu mjerača otpora uzemljenja, ispitivača kablova i izolacije, ispitivača utičnica, lokalizatora kablova, te pokazivača zakretanja faze i analizatora magnetskog polja!

 

 

 

 

Odabrani proizvodi

Mjerenja neelektričnih vrijednosti

 

Uređaj za mjerenje okolišnih uvjeta kao i drugi mjerni instrumenti omogućavaju prepoznavanje, istraživanje i ispitivanje uvjeta koji vladaju u industrijskim postrojenjima. Pirometri, termografske kamere i industrijski termometri pripadaju osnovnim rješenjima marke Voltcraft koja omogućavaju dnevne inspekcije u skladištima, proizvodnim postrojenjima i industrijskim okolinama. Nadziranje kvalitete proizvoda, sigurnost zaposlenika i jamstvo optimalnih radnih uvjeta su procesi koji su upravljani preciznim uređajima za mjerenje intenziteta zvuka, svjetlosnog toka i vlage zraka (za ispitivanja zraka i materijala). Dijagnoza teško dostupnih mjesta u mehaničkim sustavima i proizvodnim linijama olakšava se korištenjem Voltcraftovih inspekcijskih kamera pri čemu se mogu koristiti razni savjeti i pregled na praktičnom zaslonu.

Pogledajte i ponudu mjerača kvalitete zraka i parametara, zapisivača mjernih podataka, uređaja za analizu vode i tla, Geigerovih brojača i mjernih uređaja za elektromagnetska polja, brzinomjera, debljinomjera, kalibratora, vibrometara i digitalih mikroskopa!

https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-banners/volcraft/voltcraft-main/ce-voltcraft-pomiary-wartosci-nieelektrycznych-600x460png

Odabrani proizvodi

https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-banners/volcraft/voltcraft-main/ce-voltcraft-urzadzenia-pomiarowe-laboratoryjne-600x460png

Laboratorijski mjerni uređaji

 

Osciloskopi, funkcijski i signalni generatori te mjerači frekvencije marke Voltcraft za ispitivanje elektroničkih uređaja su posebni uređaji koji omogućavaju precizna mjerenja u laboratorijskim uvjetima. Analogni i digitalni osciloskopi s frekvencijskim hodom od 10 - 250 MHz opremljeni su  brojnim automatskim funkcijama i imaju brzinu uzorkovanja od do 500 MSa / s po kanalu. Standardni modeli osciloskopa opremljeni su zaslonom za jednostavni prikaz signala. Uređaji marke Voltcraft savršeni su za mjerenje parametara signala i za uspoređivanje dvaju signala i električnih veličina. Zahvaljujući kvalitetnim funkcijskim generatorima moguće je mjerenje količine izobličenja koja nastaju u ispitanim analognim ili digitalnim elektroničkim sustavima.

Mjerni uređaji omogućavaju točne usporedne analize i dijagnoze grešaka u uređajima, prototipima, integriranim sklopovima i mnogim drugima. Odaberite pravi mjerač marke Voltcraft za vaš laboratorijski stalak!

Odabrani proizvodi

Uređaji za napajanje

 

Voltcraftova tehnologija napajanja je uređaj koji daje stabilne parametre za pouzdani pogon različitih uređaja koji se mogu primijeniti u uredu kao i kod kuće i u industrijskim uvjetima. Zahvaljujući kontinuirano poboljšavanim laboratorijskim uređajima za napajanje svi elektronički uređaji rade bez prekida, a prikladne sigurnosne mjere opreza osiguravaju napajanje čak i kod prenapona i kvara u vodovima. Proizvodima marke Voltcraft pripadaju i strujni adapteri, DC / AC i DC / DC autokonvertori kao i laboratorijski transformatori za izolaciju koji jamče sigurno galvansko odvajanje uređaja od strujne mreže. Pripremite profesionalnu opremu za ispitne stolove zahvaljujući Voltcraftovim laboratorijskim mjernim uređajima.

Pogledajte i strujne adaptere, utikače, regulirane napajače, transformatore za promjenu napona i punjače za prijenosna računala kao i opremu za uređaje za napajanje!

https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-banners/volcraft/voltcraft-main/ce-voltcraft-urzadzenia-zasilajace-600x460png

Odabrani proizvodi

https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-banners/volcraft/voltcraft-main/ce-voltcraft-baterie-ladowarki-600x460png

Tehnika za punjenje

 

Voltcraftova tehnologija punjenja predstavlja kvalitetu i sigurnost zahvaljujući kombinaciji optimalnih funkcija za punjenje i dijagnozu. S punjačima možete puniti različite modele baterija i također servisirati nestandardizirane baterije s litij-ionskom, NiCd, NiMH ili NiZn tehnologijom. Uz široku ponudu možete odabrati pravi model između USB punjača, indukcijskih punjača, solarnih ili visokoučinkovitih prijenosnih punjača koji uređajima daju dodatnu energiju. Ispitivači akumulatora i automatski punjači omogućavaju sigurno pokretanje automobilskog akumulatora i mogu se koristiti kod kuće kao u profesionalnim radionicama.

Pogledajte i punjače za modelarstvo, punjače olovnih baterija, ispitivače akumulatora kao i ispitivače baterija i punjivih baterija!

Odabrani proizvodi

Kvaliteta i sigurnost

 

VOLTCRAFT®-ovi proizvodi razvijaju se u Conradovom tehnološkom centru (CTC) prema najvišim standardima. Svi kućanski uređaji ispunjavaju zahtjeve i internacionalne standarde kvalitete i sigurnosti kao što su CE i EN i u mnogim slučajevima i certifikate TÜV, GS , VDE itd. Osim toga, poštuju se najviši ekološki standardi i direktiva RoHS tijekom cijelog životnog ciklusa, to znači tijekom cijelog životnog ciklusa proizvodnje, rada i uklanjanja. EPA zona certificira od strane TÜV Nord prema DIN EN 61340-5-1 kao i ukupni ESD magnetski sustav jamče profesionalno i sigurno rukovanje elektroničkim komponentama kod kojih postoji opasnost od elektrostatičkog izbijanja.

https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-banners/volcraft/voltcraft-main/ce-voltcraft-jakosc-bezpieczenstwo-600x460png