Trenutno na popisu gledanih proizvoda nemate nijednog proizvoda. Molimo dodajte proizvode.
Moja košarica
U vašoj košarici nema proizvoda.

O tvrtki Conrad

Svejedno je jeste li korisnik, ludi za tehnikom ili hobist, zanatska radionica, razvojni laboratorij ili industrijski kupac: mi dajemo pametne ideje i praktična rješenja za svaku upotrebu tehnike – 24 sata dnevno. Naše proizvode i usluge možete naći na našim online trgovinama, u podružnicama ili brojnim katalozima. Kompetentno savjetovanje i prava usluga su uključeni...

Centrala

Conrad skladiste

Višekanalni trgovac za tehniku

Conrad ima mnoge stvari koje čine život udobnijim, učinkovitijim i ljepšim. Kao inspiracija za svijet tehnologije, Conrad je inspiracija za sve koji se poslovno ili privatno bave tehnikom.

Tradicija i napredak

Obiteljsko poduzeće je osnovano 1923. u Berlinu i od 1946 ima sjedište u Hirschau. Korak po korak je vlasnički upravljano poduzeće izgrađeno iz posebnog pošiljatelja elektroničkih dijelova u vodećeg višekanalnog distributers elektronike i tehnike u Europi.

Kombinirana snaga – tri kanala prodaje, jedan uspješan koncept

Svi proizvodi i usluge su ponuđeni na internetu, preko kataloga/kataloške prodaje ili podružnica. Velika prednost za kupce tehnike koji mogu kupovati kada i gdje god žele. Sa 6 mil. posjeta mjesečno, www.conrad.de već je godinama među top deset omiljenih internet trgovina u Njemačkoj i već je višestruko nagrađivana. Za poslovne kupce na raspolaganju stoji poslovna online trgovima www.conrad.biz. U podružnicama diljem Njemačke kupuje više od 14 mil. kupaca. Osim godišnjeg kataloga, postoji i za svakog kupca odgovarajući katalog: od preko 2.500 stranica stručni katalog za korporativne kupce preko posebnih kataloga za izradu modela, modela željeznice, automobilskog pribora i drugih segmenata. U listopadu 2007. Conrad Electronic dobio je najvišu nagradu u struci (Oscar struke): izabran je za „Pošiljatelja godine 2007.“ Već je tri puta dobio nagradu „Online-Star“ a 2010. godine je Conrad po peti put bio pobjednik „PC Praxis“ izbora čitatelja. 2009. godine Conrad je stavljen na popis „Robnih marki stoljeća“.

Jedinstveno mnoštvo proizvoda

Asortiman obuhvaća trenutno oko 750.000 proizvoda i stalno se proširuje. Od najmanjih SMD komponenata pa sve do stolnih računala vodećih marki Conrad nudi oduševljavajući i veliki izbor proizvoda vodećih proizvođača. Od mjerne tehnike ili automatizacije doma preko najmodernijih komunikacijskih tehnologija sve do područja izrade modela i modela željeznica. Čak su i jake ekskluzivne marke usidrene u asortimanu kao npr. marke VOLTCRAFT, TOOLCRAFT, C-Control, Reely, Conrad energy, itd.

Iz Oberpfalza u cijeli svijet

Jedan od najmodernijih komisionarskih i distribucijskih centara europske kataloške prodaje je Conradov Logistički centar u Wernberg-KĂśblitzu. Dnevno se šalje prosječno 35.000 paketa u preko 150 zemalja, godišnje 7,2 mil. pošiljci. Kao internacionalno djelujuća grupa poduzeća, Conrad je vlastitim nacionalnim društvom odnosno distribucijskim partnerima zastupljen u mnogim zemljama Europe.

Logistički centar
Spremni za budućnost zahvaljujući jednom od najmodernijih logističkih centara Europe.

Conrad_povijest
Conrad se širi i pritom koristi svoju veliku bazu kupaca te jedan od najmodernijih logističkih centara Europe. Osim klasičnih kanala distribucije kataloške prodaje i mreže podružnica Conrad nudi kompletan asortiman na internetu.

Conrad_povijest
Logistički centar u Wernberg-Köblitzu je visoko tehnološko postrojenje divovskih razmjera i jedno od najmodernijih distribucijskih postrojenja u Europi.

Conrad_povijest
U zgradi na dva kata dubine 180 m i duljine 250 m nalazi se, na 100.000 qm, potpuno automatsko skladište s visokim regalima za 42.000 paletnih mjesta kao i 10 km transportne površine. Od tamo se opskrbljuju sve Conradove podružnice kao i poslovni i privatni kijenti širom svijeta.

Conrad_povijest
U prosjeku 35.000 paketa dnevno napušta zgradu za pošiljanje, a u vrhu sezona to može biti i do 50.000 pošiljki. Kada bi se kartoni slagali jedan na drugi nastao bi toranj četiri puta viši od najvišeg vrha Njemačke – Zugspitze-a.

Conrad_povijest
13.11.2014.g. dogradnja je službeno puštena u rad. U novom potpuno automatskom voznom skladištu vozi 375 vozila (shuttle-ova) koji kroz 60 spremnika za podizanje imaju pristup na 200.000 mjesta za skladištarenje. Rad na principu „Roba za čovjeka“ je vidljivo jednostavniji i učinkovitiji, to znači da je moguće proširenje kapaciteta do 100.000 paketa po danu.

Conrad_povijest

Zadovoljstvo kupaca

Najbolji u količini, sigurnosti i kvaliteti Naš cilj je vrlo brza obrada narudžbi s najvećom pouzdanošću. Za to na raspolaganju našim suradnicima stoje najmoderniji procesi i tehnike.

Conrad Grupa
Mi smo internacionalno djelujuća grupa poduzeća u po cijeloj Europi prisutni kao specijalisti za tehniku i elektroniku. Sada 14 poduzeća i nekoliko prodajnih partnera pokriva potražnju tehnike privatnih i poslovnih klijenata u Europi. Conrad Stores širom svijeta

Conrad
Za kupce izvan gore navedenih zemalja nudimo našu internacionalnu trgovinu pod ww.conrad.com.