Idealno osvjetljenje za najbolje uvjete rada

Uspješni koncept rasvjete stvara optimalne uvjete za produktivan rad u uredima, trgovinama, zgradama uslužnih djelatnosti i područjima proizvodnje.

Pozitivno djelovanje svjetla na zdravlje i učinkovitost čovjeka te estetsko djelovanje svjetla poboljšava kvalitetetu obavljenog posla i važno je za dugoročnu korist poduzeća.

 

LEDVANCE Philips Lighting Paulmann FischerTechnik

 

Moderne mogućnosti rasvjete od LEDVANCE

S Ledvance vam nudimo opsežan asortiman proizvoda za rasvjetu koji su specifični za primjenu. Pomažemo vam u snižavanju troškova vaših rasvjetnih sustava i istovremenom povećanju kvalitete svjetla.

Na proizvode

 

SVJETILJKE USMJERENE DOLJE ZA IDEALNU RASVJETU U SVIM PROSTORIJAMA

Downlight Comfort zadivljuju svojim visokokvalitetnim aluminijskim kućištem. Osim toga, prije instalacije možete birati između boja svjetla toplo bijela (3.000K), dnevno svjetlo (4.000K) ili hladno bijela (5.700K) pomoću DIP sklopke.

Na proizvode

DOWNLIGHT ALU I DOWNLIGHT SLIM

LEDVANCE Downlight Alu postoji u dvije različite varijante, kao klasična Downlight svjetiljka s integriranom električnom prigušnicom ili kao Downlight Slim svjetiljka s vanjskom pogonskom jedinicom i vrlo malom ugradbenom dubinom. Svjetiljke imaju uštedu energije do 60% u usporedbi s Downlight svjetiljkama s kompaktnim fluorescentnim žaruljama i jamstvo od 5 godina.

Na proizvode

 

UGRADBENI REFLEKTORI – SVUDA UČINKOVITE: SPOT SVJETILJKE

Posvuda se iskazao i naš asortiman spot svjetiljki. Kao atraktivni reflektor četvrtastog oblika ili kao okrugla varijanta svi su savršeni kao zamjena za obične halogene reflektore. Osim klasičnih verzija koje se samo uključuju/isključuju postoje i reflektori s prigušivanjem te okretne vezije.

Na proizvode

 

 

REFLEKTORI ZA NAJRAZLIČITIJE PROJEKTE

Sa serijom Floodlight, LEDVANCE nudi široki portfelj svesmjernih reflektora. Reflektori su dostupni s različitim stupnjevima snage i bojama svjetla kao i varijanta sa senzorima pokreta i senzorima za dnevno svjetlo.

Na proizvode

 

PANEL SVJETILJKE – ODGOVARAJU SVAKOJ PRIMJENI

PANEL PERFORMANCE GEN 3: potpuno redizajnirane svjetiljke Panel Performance s vrlo malo treperenja, oduševljavaju još većom energetskom učinkovitošću, ugodnom svjetlosnom atmosferom i jednostavnošću montaže. Također izdržljive: njihov dugački životni vijek do 60 000 sati.

Na proizvode

 

 

Odabrani proizvodi:

Philips Lighting

Marka Philips već više od 127 godina predstavlja visokokvalitetnu i energetski učinkovitu rasvjetu. S Philipsovom rasvjetom vaša zgrada će biti pametno osvjetljena. Asortimanom Philips Hue doživjet ćete svjetlo u novoj dimenziji: modernim LED žaruljama može se upravljati jednostavno putem aplikacije, prekidača ili glasa. Igrajte se s 16 milijuna boja i uronite u svijet pametne rasvjete.

Na proizvode Philips Lighting

Odabrani proizvodi:

Paulmann

Novi 3-fazni sustav šina ProRail3 od Paulmanna omogućava različite scenarije planova zahvaljujući većem izboru komponenti za sustave i tri sustavne boje. Idealan je za primjenu u gospodarskom području blizu stambenih objekata poput ordinacija, ureda do otvorenih poslovnih prostora s frekvencijom klijenata kao u buticima, gastronomiji i hoteljerstvu. ProRail3 nudi optimalnu mogućnost za ciljano osvjetljavanje prodajne robe i izložaka, cijelih zidova i podova kao i stvaranja pojedinačnih svjetlosnih zona. Dizajnerske svjetiljke stvaraju atmosferu blisku životnom prostoru u uredima i ordinacijama te postavljaju elegantne naglaske u gastronomiji i prodaji.

Na proizvode Paulmann

Odabrani proizvodi:

Fischertechnik

Marke

Usluge

Zahtjev za ponudo (RFQ)

Brza ponuda - ispunite obrazac u nastavku da biste dobili najbolju ponudu.

Više informacija

Kablovi na metere

Kablovi rezani na metar.

Više informacija

 

Zakazane narudžbe

Zakažite dostavu unaprijed i prema potrebi.

Više informacija

Kabel konfigurator

Konfigurirajte svoje koaksijalne kabele i kabele s upletenom parom prema vašim individualnim željama.

Više informacija

Pogledajte inovativna rješenja za modernu tehniku za zgrade 

Više >