Prikupljanje, pretvaranje i pohranjivanje solarne energije

Jeftin ulazak u korištenje obnovljivih izvora energije. Štedite energiju, spriječite nestanak struje i koristite pohranjenu energiju za punjenje uređaja i opreme bilo gdje.

Phaesun  |  Ecoflow |  Voltcraft

 

Phasun – dašak svježeg zraka za opskrbu električnom energijom izvan mreže

Phaesun je stručnjak za instalaciju fotonaponskih i vjetroenergetskih sustava za napajanje izvan mreže. Njemačka tvrtka nudi proizvode svih poznatih proizvođača kao i opsežan raspon usluga od međunarodnog upravljanja projektima i obuke kupaca do tehničke podrške. Portfelj proizvoda uključuje najvažnije komponente za opskrbu energijom izvan mreže.


Sun Plus

Opremljeni eloksiranim aluminijskim okvirom s dvostrukim stijenkama otpornim na ogrebotine, solarni moduli Sun Plus prikladni su za industrijske primjene. Kristalne ćelije ugrađene su u kristalno staklo s niskim udjelom željeznog oksida i dvoslojnu, visokootpornu foliju.

Hybrid Kit Sun Wind One
Kada je zimi sunčevih zraka manje, vjetrogenerator osigurava energiju potrebnu za rad potrošača od 12 volti. Može se koristiti i za standardne AC uređaje s pretvaračem od 230 volti.

Sun Store 250

Baterije Phaesun Sun Store AGM vrlo su robusne, vodootporne, otporne na cikluse i imaju dug vijek trajanja. Vrlo su učinkovite i najprikladnije kao svestrane baterije.

Proizvodi Phaesun

EcoFLow

Čisto, tiho i prijenosno napajanje - bilo kada, bilo gdje

EcoFlow je 2017. godine osnovala grupa inženjera za dronove koji su željeli unijeti lakoću i izdržljivost baterije drona u proizvode za pohranu energije visoke učinkovitosti.

Danas, kao tvrtka posvećena prijenosnoj energiji i rješenjima za obnovljivu energiju, EcoFlow proizvodi ne samo vodeće prijenosne strujne stanice u industriji, već i ekološki prihvatljivu opremu poput solarnih ploča i pametnih generatora. Linije proizvoda za strujne stanice serije DELTA i RIVER potrošačima daju čistu, tihu i obnovljivu struju industrijske razmjere za avanturu, rad i rezervno napajanje.

EcoFlow ima sjedište u Shenzhenu, kineskoj Silicijskoj dolini i središtu inovacija baterija, s uredima u Los Angelesu, Pragu i Tokiju. EcoFlow ima kupce na više od 85 tržišta i regija uključujući SAD, Japan, Kinu, Australiju i diljem Europske Unije.

Više

Proizvodi EcoFlow

https://asset.conrad.com/media10/isa/160267/c1/-/de/AdobeStock_451555282?x=1000&y=600&format=jpg&ex=692&ey=380&align=left

Mobilna napajanja VOLTCRAFT

Čak i tijekom putovanja često je potreban mrežni napon od 230 V ako kontrolirani uređaji imaju samo mrežni priključak. Rješenje su VOLTCRAFT pretvarači s 12V ili 24V ulaznog napona i različitim izlaznim snagama.

Više

Proizvodi Voltcraft

Dodatne storitve

 

 

 

100 godina Conrada

Sve informacije o novom identitetu marke.

Više informacija

Conradov savjetnik za uštedu energije

Savjeti i stvari koje vrijedi znati. Informirajte se odmah.

Više informacija

Pretplatite se na naš newsletter

Budite obaviješteni o svim novostima i rješenjima.

Više informacija