https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-pages/automatyzacja/banery-automatyzacja/zasilacze-sitop/zajawka.jpg

Uvijek uključeni u struju?

Započnite s uređajem za napajanje SITOP PSU6200!

SITOP PSU6200 – višenamjensko napajanje za različite primjene.

Doživite početak novog poglavlja na području standardnog napajanja s višenamjenskim uređajima za napajanje SITOP PSU6200. Razvodni ormari, graditelji ili operatori strojeva i postrojenja – svi korisnici mogu iskoristiti pametne funkcije i značajke nove linije proizvoda SITOP PSU6200.Uređaji za napajanje nude široki spektar mrežnih uređaja za različite primjene i jačine struje – i to uz  istovremeno jedinstveni dizajn i rukovanje za sve varijante uređaja.

Provjerite SITOP PSU6200

 PSU6200 je sada dostupan kao 3-fazni uređaj. 3-fazna napajanja imaju nazivnu struju od 5, 10 ili 20 A tako da se dosadašnji spektar primjena na jednoj fazi proširuje za primjene na 3-fazne strujne mreže od 400 V. Robustni ulaz dozvoljava čak i kontinuirani pogon na samo dvije faze.

Provjerite 3-fazne uređaje

Uvijek pouzdano napajanje

Moduli selektivnosti SITOP također su dodani kao optimalno proširenje za višenamjenske uređaje za napajanje PSU6200. Moduli SEL1200 i SEL1400 dijele struju opterećenja na više grana od 24 V i pouzdano nadziru u svrhu sprječavanje preopterećenja i kratkih spojeva. Za dodatnu sigurnost od kvara mogu se preko SITOP modula redundancije RED1200 priključiti dva uređaja za napajanje. Zahvaljujući složenom dizajnu moduli selektivnosti i redundancije zaokružuju liniju proizvoda i osiguravaju sigurno i pouzdano napajanje.

Provjerite SITOP selektivne module

 

 

              

Provjera s jednim pogledom

Zahvaljujući dijagnostičkom ekranu i sučelju imate sve odmah na uvid. Važne obavijesti o statusu poput iskorištenosti i životnog vijeka za „DC o.k.“ prikazuju se putem LED lampica.

Uz SITOP PSU6200 uređaje za napajanje od 10 A imate koristi od detaljnih obavijesti o stanju zahvaljujući integracijom u automatizaciju. Putem digitalnog ulaza PLC-a i besplatne funkcijske komponente za analizu serijskih kôdova možete vidjeti status i sve važne podatkte o radu uređaja.

 

 

              

Pojednostavljeno ožičenje

Oznake na prednjoj strani, utični priključci, ušteda prostora – sve to olakšava i ubrzava montažu. Zahvaljujući označenim stezaljkama izbjegavaju se greške i zajamčeno je sigurno ožičenje u minutama.

Više mjesta u razvodnom ormaru je vrijedna značajka. Sa SITOP PSU6200 imate koristi, s jedne strane, od uske ugradbene širine, i s druge strane, od toga da uređaji za napajanje ne trebaju bočni razmak od drugih komponenata na profilnoj šini.

 

 

 

              

Snaga bez prestanka

Oslanjate li se kod napajanja uređaja na sposobnost visokog preopterećivanja, robustan ulaz širokog naponskog područja i metalno kućište? Onda ste kod SITOP PSU6200 na pravom mjestu. Ovaj uređaj za napajanje sa svojom dodatnom snagom kod preopterećenja do 5 sekundi daje 50% više nazivne struje. Čak i vrlo visoka preopterećenja ne predstavljaju problem za SITOP PSU6200.

Uređaj za napajanje je robustan na dva načina. Ulaz širokog područja prikladan je za izmjenični i istosmjerni napon i podnosi dosta podnapona i prenapona. Metalno kućište nije samo robustno nego i optimalno odvodi gubitak topline.

To su sve najbolje pretpostavke za dugi životni vijek uređaja za napajanje!