Upute za odstup od ugovoraPovlačenje iz ugovora

Imate pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinute ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.
Rok iz stavka započinje teći od dana:

Pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovoga odsjeka nije izvršivo ako je:
Prije isteka roka za jednostrani raskid, sa jednoznačnom izjavom kojom izražavate svoju volju obavijestite Conrad o odluci, da odustajete od ugovora. Izjavu pošaljite:
Izjavu o raskidu ugovora dužni ste poslati prije isteka roka za raskid ugovora, predviđenoga u članu 10, ovih općih uvjeta.
Potrošač je dužan dokazati, da je svoje pravo na jednostrani raskid ugovora ostvario sukladno s odredbama ovoga članka
Za sve informacije i objašnjenja slobodno nas nazovite na besplatni tel. 0800 55 50.

Povrat robe

Nakon vaše obavijesti o odluci, da želite raskinuti ugovor sa Conradom, morate bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od obavijesti izvršiti povrat robe na ovu adresu:
Conrad Electronic d.o.o.k.d., p.p.10950, Branimirova 4, Skladište Hpekspresa-razrada, 10000 Zagreb.

Smatra se da ste izvršili svoju obavezu iz stavka 1. ovoga članka na vrijeme, ako prije isteka roka iz stavka 1. ovoga članka pošaljete robu ili ju predate Conradu, odnosno osobi koju je Conrad ovlastio da primi robu.

Proizvodi se moraju vratiti neoštećeni u istom iznosu i u originalnom, neoštećenom pakiranju. Oštećene proizvode, promijenjene količine i proizvodi koji nisu u originalnoj ili su u oštećenoj ambalaži ne mogu se vratiti.

Proizvodi se moraju vratiti kao paketi, ne kao pismovna pošiljka. Ako vratite robu sa  Hrvatskom poštom, povrat robe je za Vas besplatan, trošak u potpunosti plaća Conrad (molimo vas da prilikom slanja paketa napomenite djelatnike Hrvatske pošte, da je povrat za vas besplatan). Ako koristite bilo koji drugačiji način vračanja robe, Conrad ne snosi troškove vračanja robe.

Uz proizvod koji se vraća mora biti priložena kopija računa. Ukoliko želite navedite nam razlog povrata proizvoda.

Povrat novaca bit će izvršen odmah, a najkasnije u roku od 14 dana od dana primitku vraćenih proizvoda. Javite nam broj Vašeg osobnog računa na koji želite da bude isplaćen povrat novaca.

Ako proizvod ne radi ispravno ili ne radi sukladno s Vašim očekivanjima, prvo nazovite našu tehničku službu na broj telefona: 01/888 08 90 ili 0800 55 50, gdje će Vam naši savjetnici pomoći sa svim potrebnim objašnjenjima. Na taj način ćete izbjeći moguće pogrešno korištenje proizvoda te oštećenja samog proizvoda, kao i štetu na drugim stvarima.

Za proizvode za koje je utvrđeno da su oštećeni zbog nestručnog ili neprimjerenog korištenja, reklamacija neće biti prihvaćena. Ako želite takav proizvod nakon reklamacije ponovno preuzeti, biti će Vam poslan ali ćete u tom slučaju trebati platiti troškove dostave.

Proizvodi koji se ne mogu vratiti: