Troškovi grijanja jedan su od najvećih izdataka u kućanstvu. Instalacija grijanja koja koristi moderna rješenja za upravljanje i regulaciju raspodjele topline osigurava veću udobnost i istovremeno smanjuje troškove. Saznajte više o sustavima za grijanje, ventiliranje i klimatiziranje. Instalirajte energetski učinkovite termostate za radijatore kojima se može upravljati putem aplikacije preko Bluetootha ili Wi-Fi-ja kao i termostate s dnevnim i tjednim programima pomoću kojih je upravljanje grijanjem posebno jednostavno.

 

Moderni termostati za radijatore nude mogućnost namještanja odgovarajućih scenarija vremena i temperatura kao i daljinsko upravljanje preko WLAN-a ili Bluetootha s odgovarajućim primjenama. Oni vam omogućavaju kontroliranje unutarnje temperature, a kod naprednijih modela mogu se prilagođavati pojedinačnim danima i noćima. Upotrebom programirljivih termostata za radijatore znatno se mogu sniziti troškovi grijanja, a dodatne funkcije poput prepoznavanja otvorenih prozora ili vrata ili tjednog čišćenja ventila također utječu na udobnost korištenja. Jednostavna montaža i rukovanje omogućavaju instalaciju na svaki radijator čak i uz upotrebu posebnog adaptera.

 

Na proizvode  

 

Preporučeni proizvodi

 

 

Žičani i bežični sobni termostati omogućavaju individualno upravljanje grijaćim uređajima, podnim grijanjem kao i klimatizacijskim i ventilacijskim uređajima. Ovi praktični uređaji koji su opremljeni vanjskim senzorima ili utičnicama osiguravaju udobnost i kontrolu sobne klime. Mogu se upravljati preko tipki, okretnog gumba ili zaslona. Jednostavni modeli omogućavaju vam programiranje temperature za dan/noć ili tjedan. Moderniji termostati imaju dodatne načine poput načina godišnjeg odmora ili zaštite od smrzavanja.  

 

Na proizvode  

Preporučeni proizvodi

 

Sustavi za upravljanje grijanjem preko interneta nude udobne postavke bez fizičke prisutnosti u određenoj prostoriji. To je posebno korisno na putovanjima. Nove tehnologije omogućavaju direktan pristup komponentama sustava i upravljanje temperaturom u svim programiranim prostorijama putem pametnog telefona ili tableta. Potpuno automatski sustav koordinira rad bežičnih sobnih termostata, automatskih termostata za radijatore i senzora za otvaranje prozora – u cijeloj zgradi ili odabranim prostorijama.

 

Na proizvode  

 

Preporučeni proizvodi

 

 

Upravljači za cirkuaciju idealni su kada je potrebno nadziranje i regulacija temperature u načinu grijanja ili hlađenja. Oni pomažu osigurati ugodnu unutarnju sobnu klimu i spriječavaju plijesan koja je opasna po život. Dobro očitljivi zaslon stalno obaviještava o trenutnoj temperaturi, odabranoj funkciji i trenutnom uklopnom stanju integriranog releja.

 

Na proizvode  

Preporučeni proizvodi

 

Industrijski sustavi trebaju prikladne upravljače ili regulatore temperature kako bi uređaji koji se u njima nalaze mogli u pravom trenutku prilagoditi postavke odgovarajućim uvjetima. Jednostavnim mehaničkim regulatorima temperature za rashladne, klimatizacijske, i industrijske uređaje možete zajamčiti siguran i ekonomičan rad vaših sustava. Oni se odlikuju robusnotm kvalitetom, jednostavnom instalacijom kojoj je potrebno malo mjesta i senzorom na kraju kapilarne cijevi dugačke jedan metar (ili dulje) koja omogućava točna mjerenja.

 

Na proizvode  

 

Preporučeni proizvodi