Aktualni dinamični razvoj i posljedice trenutne situacije zahtijevaju u istoj mjeri djelovanje unaprijed te fleksibilna rješenja. Zdravlje i zaštita naših zaposlenika, kupaca i poslovnih partnera u Conradu su na prvom mjestu. Stoga smo u ranoj fazi započeli s preventivnim mjerama, dalje ćemo pratiti situaciju, redovito ocjenjivati i poduzimati odgovarajuće mjere kako bismo osigurali da i dalje možemo održavati svoje poslovanje, a posebno poslovanje putem pošte kako bismo ostvarili uobičajenu uslugu i u ova posebna vremena.

Kao i obično, naša je internetska trgovina dostupna svakodnevno. Možete nas kontaktirati putem e-mailom [email protected] i [email protected] od ponedjeljka do petka od 8h do 16h. Naši kolege u logistici i prijevoznici čine sve kako bi vam poslali paket što je brže moguće. Ispričavamo se zbog kašnjenja!

Zajedno s našim dobavljačima radimo pod velikim pritiskom na održavanju lanaca opskrbe. Nastojimo nadoknaditi povremene uske termine za isporuku određenih proizvoda putem našeg nacionalnog i međunarodnog portfelja dobavljača.

Želimo vam svima da ostanete zdravi!

FAQ

Kako su zaštićeni Conradovi zaposlenici?

Zdravlje i zaštita Conradovih zaposlenika, kupaca i poslovnih partnera su za Conrad najvažniji prioritet. Stoga smo pravovremeno poduzeli preventivne mjere. Uz proširenje odgovarajućih higijenskih mjera u svim Conradovim prostorima, naši zaposlenici opremljeni su i mobilnim uređajima kako bi bio omogućen rad kod kuće. Naše se zaposlenike potiče da socijalne kontakte svedu na minimum kako bi se spriječilo širenje virusa.
 

Funkcionira li standardna isporuka od 5-7 dana?

Našim poslovnim kupcima trenutno isporučujemo u standardnoj usluzi 5-7 dana. Naši kolege u logistici i prijevoznici i dalje čine sve kako bismo vam što prije poslali paket. Ispričavamo se zbog kašnjenja!
 

Može li se roba poslati natrag?

Povrat robe moguć je putem Hrvatske pošte.