MJERNA TEHNIKA ZA ELEKTROINSTALACIJU

Strast za vrhunskom tehnikom i visokom kvalitetom već 39 godina. VOLTCRAFT nudi široki spektar uređaja u profesionalnoj mjernoj tehnici, u napajanju i tehnici punjenja. Pouzdanost i sigurnost su odlučujući atributi npr. kod multimetara za školovanje pa sve do ispitivača napona koji se svakodnevno trebaju dokazivati u teškim građevinskim zadacima.

Rješenja potpuno prilagođena praksi kao i inovativno razvijeni proizvodi za jednostavno korištenje dozvoljavaju učinkovitu primjenu proizvoda. Kako biste se vi mogli koncentrirati na vaš rad.

 

       

 

 

 

 

 

 

Multimetri

Multimetar je jedan od najvažnijih mjernih i dijagnostičkih alata. Može pružati vrijedne usluge posebno kod niskonaponskih uređaja poput interfona, alarmnih sustava, sustava za detekciju požara, sustava za video nadzor i sabirničkih sustava. VOLTCRAFT je seriju VC-400 posebno prilagodio potrebama elektroinstalacije i optimizirao upotrebljivost u praksi u grubim okolinama. Vrhunac serije je VC-460 E koji nudi stupanj zaštite IP-65, ispitivač okretnog polja, niskopropusni filter te je izdržao testove padanja s visine od 2 m. Serija VC-200 idealna je za školovanje jer nudi maksimalnu zaštitu za korisnike zahvaljujući zaštitnim funkcijama (npr. sigurnosno kućište).

 

Odabrani proizvodi:

 

 

Strujna kliješta ili ispitivači napona

Strujna kliješta su također prednost za neke ispitne zadatke. Strujnu potrošnju  osjetljivih potrošača treba stalno provjeravati i snimati. Ako izmjerene struje odmiču, to može upućivati na budući kvar ili na potrošač koji se već pokvario. VOLTCRAFT VC-337 ima vrlo usku čeljust kliješti pa se tako može koristi u svim poddistribucijama kako bi se omogućilo mjerenje struje čak i u najužem prostoru. No, proizvodi VOLTCRAFT ne pokrivaju samo niske struje nego su moguća i strujna kliješta do 1000A i promjeri kabla do 37mm.

Odabrani proizvodi:

 

 

Dvopolni ispitivači napona

Kako bi se zajamčila sigurnost pri radu u strujnim krugovima potrebno je utvrditi da nema napona. To treba učiniti visokokvalitetnim ispitivačem napona npr.  VOLTCRAFT VC-65. On se može koristiti u kategoriji prenapona CAT IV 600V. Dizajniran je za prolazni napon do 8000V (vrh) i tako osigurava maksimalnu zaštitu korisnika. Ne samo da se njime može odrediti razina napona nego ga okretno polje, RCD test i ispitivanje protoka čine neizostavnim mjernim uređajem koji je dostipan i u kalibriranoj izvedbi.

 

 

 

Beskontaktni ispitivači napona

Beskontaktni ispitivači napona su priručni i napravljeni za brzo ispitivanje ako je prisutan napon. Produžni kablovi mogu se također ispitati na nepravilne završetke. MS-540 ne detektira samo izmjenični napon nego i magnetska polja. To je posebno korisno kod popravaka perilica za rublje ili posuđe. Funkcija ulaznog ventila može se lako provjeriti približavanjem mjernog vrha zavojnici. Funkcija džepne svjetiljke, akustična signalizacija s vibracijom i široko područje napona (12-1000V AC MS-540) čine neupadljivi ispitivač napona idealnim suputnikom u svakodnevnoj primijeni.

 

 

 

Uređaji za mjerenje izolacije

Provjera trenutnog stanja izolacije i procjena kvalitete izolacije (PI/DAR) moguća je i jednostavna s uređajem za mjerenje izolacije ET-200. Izolacijske greške u namotajima kod motora i generatora pa čak i kod podzemnih kablova odmah će biti otkrivene. Trajanje mjerenja može se unaprijed programirati do kontinuiranog mjerenja te se mogu definirati granične vrijednosti prije početka mjerenja. Za udoban rad dostupan je opcionalni mjerni kabel za okidanje MS-ET-200 uz čiju pomoć se mjerenje može pokrenuti direktno na mjernom vrhu pritiskom tipke.

 


 

 

 

Mjerači uzemljenja

Funkcionalno uzemljenje zgrada sa što manjim otporom iznimno je važno kako bi se preusmjerili mogući prenaponi i osiguralo funkcioniranje zaštitnih uređaja. Kvalitetu uzemljenja potrebno je provjeravati u redovitim intervalima. Prikladan uređaj jednostavan za korištenje je VOLTCRAFT ET-02 koji se isporučuje zajedno s priborom. Uređaj podržava 3-polno mjerenje pomoću zemnih klinova ili pojednostavljeno mjerenje uzemljenja 2-polinim stezaljkama. Veliki osvijetljeni zaslon i pregledni upravljački elementi čine uređaj ET-02 idealnim suputnikom u mobilnoj primjeni.

 

 

Posebno izdanje (SE) modela

VOLTCRAFT u redovitim razmacima u program donosi pojedine modele u posebnom izdanju. U posebnom proizvodnom procesu, ovaj model se izričito proizvodi u odgovarajućem broju komada.

Ovdje se isplati provjeriti ponuda i po potrebi uštedjeti na budžetu.

  • Jednaka oprema kao i serijski model
  • Iznimno atraktivna cijena
  • Dok traju zalihe

Mjerni vodovi i ispitni vrhovi

 

Ispitni vrhovi i mjerni adapteri olakšavaju vaš svakodnevni rad.

  • Sigurni
  • Promišljeni
  • Provjereni
  • Pouzdani

Prikladni za sve mjerne uređaje VOLTCRAFT.

Odabrani proizvodi:

Odabrani proizvodi:

Ostale zanimljive teme:

Pogledajte profesionalnu tehniku ​​za testiranje i mjerenje poznatih marki.

Provjerite sada>

Upoznajte naše trenutne ponude i promocije.

Provjerite sada>