Točni rezultati?
Visokokvalitetni mjerni uređaji za laboratorij i radionicu.

Točni mjerni rezultati nisu slučajnost. Štoviše, oni su rezultat vješte interakcije između visokokvalitetne mjerne tehnike, profesionalne primjene i ispravnog tumačenja. U istražnim laboratorijima profesionalna mjerna tehnika predstavlja osnovu znanstvenog rada.  
Conrad je vaša nabavna platforma za uređaje za mjerenje i analizu u svim profesionalnim područjima poput istraživanja i razvijanja, za laboratorij, u radionici i proizvodnji.

Vage Kern Rigol Promocija Fluke Gossen Metrawat

       

 

 

Kern tehnika za vaganje

S više od 175 godina iskustva na područjima tehnike za vaganje i mjerenje proširenom s mikroskopima, refraktometrima i opsežnom uslugama kalibriranja i provjere, tvrtka KERN & SOHN vaš je partner za opremanje vašeg laboratorija i radionice. Od standardnih modela za jednostavne osnovne primjene do  Premium modela za visokoprecizne i učinkovite radove pod zahtjevnim laboratorijskim uvjetima modeli KERN nude rješenja za vaganje za bilo koji slučaj primjene i primjenjiva za više branši i sustava.

Džepne i osnovne vage

Prijenosna i univerzalno primjenjiva pomagala posebno za kontrolna vaganja neovisna o lokaciji na području proizvodnje, kontrole kvalitete, istraživanja.    
 

Pogledajte proizvode

Laboratorijske i analitičke vage

Opremljeni svim uobičajenim laboratorijskim funkcijama, podatkovnim sučeljima i visokopreciznim mjernim sustavima ovi modeli nude preduvjete za korištenje u zahtjevnom laboratorijskom okruženju.

Pogledajte proizvode

Vage za brojanje

Prikladne su posebno za redovite kontrole zaliha sirovina, zamjenskih dijelova, komponenti, poluproizvoda ili prodajnih proizvoda.         

Pogledajte proizvode

 

Platformska vaga

Platformske vage prikladne su npr. kod vaganja komponenti ili u okvirima kontrole kvalitete, pri komisioniranju kao i u područjima otpreme i logistike.

Pogledajte proizvode

 

Mikroskopi

Za istraživanje problema, analizu, mjerenje i za naknadno dokumentiranje rezultata tvrtka Kern&Sohn nudi stereo i digitalne mikroskope. 

Pogledajte proizvode

 

Refraktometri

Služe za nadziranje stanja sredstava za rashlađivanje i premazivanje kao i određivanje udjela alkohola i šećera u proizvodnji i obradi pića i hrane.

Pogledajte proizvode

Odabrani proizvodi:

 

    

Višestruke metode mjerenja u području IoT

Razvoj u području interneta stvari (IoT) zahtjeva s jedne strane sve više funkcija, a s druge strane veliku pouzdanost i dugo trajanje baterije. Već tijekom prvih razvojnih koraka za to je potrebna fleksibilna mjerna tehnika koja korisniku jamči sveobuhvatnu tehnologiju za svaku funkciju. Tvrtka Rigol za to nudi cjelovito rješenje s velikim brojem mjernih instrumenata kako bi jamčila i najteže mjerne zhtjeve.

IoT izumi u većini slučajeva rade na baterije i mogu se npr. povezati s internetom putem bežične komunikacije. Zbog kompaktnog dizajna EMC je također važna tema koju treba provjeravati stalnim predanalizama sukladnosti. Rigol ovdje nudi rješenja za analize upravljanja napajanjem, za osiguravanje kvalitete podatkovnih vodova i ispitivanja komponenti.

 Multimetri serije DM3058E

Na proizvode>Osciloskopi serije MSO5104

Na proizvode>Analizator spektra serije SA3015N

Na proizvode>Laboratorijski uređaji za napajanje serije DP832

Na proizvode>

Odabrani proizvodi:

 

Kupite FLUKE – Dobite FLUKE

U vrijednosti kupnje iznad 100€ dobit ćete jedan mjerni uređaj Fluke ili pribor BESPLATNO*

Kupnjom uređaja marke Fluke (Fluke Industrial, Fluke Calibration, Fluke Networks) možete kao poklon odabrati još jedan kvalitetan proizvod Fluke. Kampanja je podijeljena u 6 stupnjeva cijena i ovisno o stupnju cijene kojem vaš novi proizvod pripada možete odabrati poklon.        

Više o promociji ››

 

Odabrani proizvodi:

Odabrani proizvodi Gossen Metrawatt:

Marke

UslugeKalibracija
 

Više informacija>>Zahtjev za ponudo (RFQ)
 

Više informacija>>Zakazane narudžbe
 

Više informacija>> 

Ostale zanimljive teme:

Pogledajte profesionalnu tehniku ​​za testiranje i mjerenje poznatih marki.

Provjerite sada>

Upoznajte naše trenutne ponude i promocije.

Provjerite sada>