Zanimljivo učenje? Oduševite inovativnom mjernom tehnikom.

Dobro opremljenje stručne prostorije i funkcionalna oprema osnovni su preduvjeti za ciljano promicanje vještina u prirodoslovnim i tehničkim područjima. Naš široki asortiman mjerne tehnike i alata nudi vam najnoviju tehniku za školske radionice, laboratorije i radna mjesta.
Kao obrazovna ustanova imate koristi od individualne suradnje s odabranim dostavljačima i kupujete proizvode po sniženoj cijeni – za brzu i laku nabavu iz jednog izvora.

 

       

Chauvin Arnoux: Partner za mjernu tehniku obrazovanja i usavršavanja

Obrazovanje je važna tema za tvrtku Chauvin Arnoux. Kako bi se produbilo i učvrstilo teorijsko znanje, neophodne su praktične vještine odn. kontrola mjerne točnosti električnih sustava. Brzo učenje, razumijevanje, procjenjivanje mjernih rezultata i sigurno rukovanje mjernom tehnikom danas su važno težište u obrazovanju i usavršavanju. Podrška strukovnom osposobljavanju odn. usavršavanju u vlastitom poduzeću omogućava ciljanu pripremu za buduće zadatke u poduzeću.

Za učenje ispravnog mjerenja često se koristi analogni multimetar MX 1 odn. C.A 5003. Ispravno namještanje za mjerenje i ispravno očitavanje mjernih rezultata nalaze se u središtu obrazovanja. Povećana sigurnost i dalje ima smisla. Čak i u funkciji ommetra primjena napona do 400 Veff ne vodi do oštećenja na multimetru. U funkciji ommetra će te također dobiti zvučni alarm u slučaju AC mrežnog napona na ulazu. Dvostruka izolacija do 1500 V i naše utičnice SECUR’X za mjerne vodove upotpunjuju sigurnosni paket. Ako se multimetar dodatno koristi u sustavima s CAT IV ili je potrebno direktno mjerenje struje do 15 A, onda je C.A 5003 pravi izbor.

Mjerenja se često trebaju izvršavati u razdjelnicima na modularnim rednim stezaljkama za DIN šine. S ovim novim ispitnim vrhovima mjerenje na stezaljkama od 2 mm moguće je bez poteškoća.

Naše mrežne strukture brzo se mijenjaju. Stoga se u obrazovanje trebaju prenijeti i posljedice „nelinearnih“ opterećenja (elektroničke prigušnice, napajanja s prekidanjem struje, pretvarači frekvencije, zavarivači ... ) i mogućnosti za potrebne korekture. Za ovu temu osmišljen je poseban obrazovni paket s mrežnim analizatorom C.A 8336 i 4 strujna transformatora MN93A.

R&S®RTC1000 i R&S®RTB2000 Rohde & Schwarz osciloskopi za obrazovno područje

Rohde&Schwarz ima desetljeća iskustva u razvijanju inovativnih, vodećih tržišnih rješenja mjerne tehnike koja se odlikuje kvalitetom, preciznošću i kompatibilnošću. Poduzeće koristi svoje opsežno tehničko znanje za podržavanje sveučilišta te pomaže u oblikovanju budućnosti – jer prvoklasni uređaji nadahnjuju studente za postizanje optimalnih rezultata.

Prednosti EDU izdanja tvrtke Rohde&Schwarz:

►Dostupni modeli osciloskopa: R&S®RTC1002, R&S®RTB2002 i R&S®RTB2004

► Više uštede pri kupnji opreme za obrazovne ustanove

► Opcije za edukacijske osciloskope: generator proizvoljnih funkcija, generator uzoraka, serijsko okidanje i dekodiranje (T&D) za I2C, SPI, UART/RS-232/RS-422/ RS-485, CAN i LIN

► Dodatno za R&S®RTB2002 i R&S®RTB2004: povijest i segmentirana memorija i analiza frekvencijskog odaziva (Bode Plot)

Osciloskopi Rohde Schwarz

Ispitni, mjerni i sigurnosni uređaji marke BENNING

Kvaliteta za industriju, obrt i obrazovanje

Inovativni razvoj i dosljedna kvaliteta prouzvodnje učinili su proizvode marke BENNING internacionalno poznatima. Dizajn i izvedba orijentiraju se na zahtjeve profesionalnih korisnika. Pritom BENNING nudi opšežan asortiman VDE mjernih uređaja, ispitivača napona, daljnjih ispitnih uređaja, multimetara i strujnih kliješti.

S ispitivačima uređaja BENNING ST 760+ / ST 755+ / ST 725 / ST 710 mogu se sigurno i s uštedom vremena izvršavati sigurnosna i kontinuirana ispitivanja na električnim uređajima prema standardima DIN VDE 0701-0702, DIN EN 62353 (VDE 0751-1), DIN EN 60974-4 (VDE 0544-4) i DGUV propisa 3. Mjerni adapteri poput BENNING MA 4 podržavaju standardna ispitivanja 3-fazne opreme s CEE utikačem.       

Odabrani proizvodi:

VDE 0100 ispitni uređaji i ispitivači instalacija

Ispitivači instalacija BENNING IT 130 / IT 115 / IT 105 i mjerači otpora izolacije i niskoomski mjerači BENNING IT 101 služe za sigurnisni ispitivanje električnih niskonaponskih sustava prema standardu DIN VDE 0100/0105 (IEC 60364). S kliještima za mjerenje uzemljenja BENNING CM E1 mogu se izvršavati brza, sigurna mjerenja. BENNING EV 3-2 je mjerni adapter koji odgovara uređaju BENNING IT 130 posebno za ispitivanje e-stanica za punjenje.

       

Odabrani proizvodi:

Mjerni uređaji za područje fotovoltaike

BENNING nudi niz mjerača i opreme za ispitivanje pokretanja i kontinuirana ispitivanja kao i analizu snage mrežno spojenih PV sustava prema DIN EN 62446 (VDE 0126-23) i DIN EN 61829 (VDE 0126-24). (BENNING PV 1-1 / PV 2 / PV 3 / SUN 2 / SOLAR Manager). S mjernim uređajima BENNING CM 10-PV i BENNING MM 10-PV mogu se izvršavati precizna i sigurna mjerenja na PV sustavima s tehnologijom od 1500 V.

       

Odabrani proizvodi:

Ispitivači napona, protoka i smjera okretnog polja

Asortiman uređaja DUSPOL® i DUTEST® je namijenjen za ispitivanje napona, faza, polarnosti, smjera okretnog polja, protoka i poluvodiča.

       

Odabrani proizvodi:

Digitalni multimetri i digitalna strujna kliješta

Asortiman uređaja nudi optimalno rješenje za sve zahtjeve i svrhe primjene. Visokokvalitetno obrađeni uređaji s mnogo osnovnih funkcija, preciznim postupkom mjerenja stvarne efektivne vrijednosti (TRUE RMS) i visokom mjernom kategorijom do CAT IV primijenjuju se u industriji i obrtništvu. Za precizna i sigurna mjerenja na PV sustavima s tehnologijom od 1500 V kao i za zahtjevne mjerne zadatke ponuđeni su mjerni uređaji sa zapisivačem podataka, Bluetooth®-om, besplatnim softverom za PC i aplikacijama za iOS/Android.

       

Odabrani proizvodi:

Odabrani proizvodi:

Suradnje s odabranim dostavljačima

Zahvaljujući našoj individualnoj suradnji s odabranim dostavljačima, kao obrazovna institucija kupujete proizvode po apsolutno sniženoj cijeni. Nudimo vam izbor proizvoda koji su poseebno namijenjeni za ovo područje i koji promiču obrazovanje i usavršavanje.


 

UslugeKalibracija
 

Više informacija>>Zahtjev za ponudo (RFQ)
 

Više informacija>>Zakazane narudžbe
 

Više informacija>> Conrad Connect
 

Više informacija>>

Ostale zanimljive teme:

Pogledajte profesionalnu tehniku ​​za testiranje i mjerenje poznatih marki.

Provjerite sada>

Upoznajte naše trenutne ponude i promocije.

Provjerite sada>