Hlađenje ljeti - načini suočavanja s vrućinom

Ljeti nas prate visoke temperature što je uzrok, da su naši stanovi i neklimatizirani uredi vrući i zagušljivi. U vrućim ljetnim danima možemo brzo doći do svojih granica, osjećati se umornima i bez energije,…

Prognoze za iduće godine predviđaju rekordne temperature. Upoznajte se s našim učinkovitim načinima za sukobljavanje se s vrućinom.

Ventilatori
Klima uređaji
Rashladne torbe
Zalijevanje vrta

              

https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-pages/single-pages/chlodzenie/2new.png

Ventilatori - jednostavan način za hlađenje

Ventilatori su najjeftinije i najjednostavnije rješenje za ljetne vrućine.

Sa  ventilatorom zrak optimalno raspoređujete po cijelom prostoru, bilo kod kuće ili na poslu. Dandanas imaju ventilatori sve više obožavatelja koji ih koriste i tako postignu da je svakodnevna rutina čak i u posebno vrućim danima podnošljivija.

Na proizvode >>

Ventilatori

 

Klima uređaji - gdje god vam trebaju

Mnogi uredi i drugi zatvoreni prostori postaju zbog rasta temperatura zagušljivi, vrući i neudobni. Klima uređaji hlade prostorije na ugodnu temperaturu. Uređaji odvode toplinu kroz cijev prema vanjskoj strani zgrade, a u unutrašnjost rashlađuju zrak.

Prednost monoblok uređaja je mogućnost premještanja u različite prostorije.

Na proizvode >>

              

Klima uređaji - gdje god vam trebaju

 

Rashladne torbe

Ljetni period je pogodan za provođenje slobodnog vremena izvan kuće. Plaža, jezero i planine su mjesta gdje posebno volimo ići. Želite li sa sobom ponijeti hladno piće ili hranu? Ništa jednostavnije, samo trebate rashladnu torbu. Naš široki asortiman omogućit će vam da izaberete pravi model, s kojim će postati svako putovanje još ugodnije.

Na proizvode >>

              

Rashladne torbe

https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-pages/single-pages/chlodzenie/6new.png

Zalijevanje vrta – pobrinite se za odgovarajuću količinu vode

Pravilno zalijevanje ključno je za održavanje zelenih i lijepih biljaka i travnjaka. Najveća greška je uvjerenje da se biljke mogu zalijevati bilo kada. Zahvaljujući regulatorima navodnjavanja, vi ćete se pobrinuti za zalijevanje u pravo vrijeme, čak i tijekom odmora ili dužih putovanja.

Na proizvode >>

Zalijevanje vrta