Mjerači sukladni zakonu o merjenju i kalibriranju

Mjerači sukladni zakonu o merjenju i kalibriranju

8 pro 2020

Novo na Conradovoj nabavnoj platformi: mjerači 7KM PAC2200 iz portfelja Sentron marke Siemens.

  • Jednostavno i sigurno odvajanje struje za treće stranke sa i bez opskrbe energijom
  • Ponuda mjernih uređaja za stacionarne sustave, razvodne ormare ili osiguračke kutije
  • Jednostavno, sigurno i troškovno učinkovito odvajanje struje za treće stranke

Hirschau, studeni 2020. Tehnika u fokusu – u aktualnoj B2B kampanji Conrad Electronic se s ciljanim ponudama i opsežnim pregledom asortimana posvećuje srcu elektrotehnike, ispitnoj i mjernoj tehnici. Među ukupno 25.000 rješenja za tehniku, poslovni kupci imaju na raspolaganju, između ostalog, mjerne sustave koji su u skladu sa zakonom o mjerenju i kalibriranju i koji omogućuju odvajanje struje za treće stranke u skladu sa standardima. Kao bi to mjerenje izvršili sa svim zakonskim zahtjevima, poslovni kupci sada imaju pristup mjernim uređajima 7KM PAC2200 iz portfelja Sentron marke Siemens na Conradovoj nabavnoj platformi. B2B distributer time se prvenstveno obraća odgovornim osobama na području održavanja i servisiranja (MRO) kao i upraviteljima objekata, koji trebaju precizno paziti na količine energije potrošene u poduzeću i točno ih odvojiti od one koja se isporučuje trećim strankama.

„Poduzećima koje električnu energiju stavljaju na raspolaganje drugoj fizičkoj ili pravnoj osobi za krajnju potrošnju sa Siemensovim mjernim uređajima nudimo inovativno rješenje za precizno obuhvaćanje opsega opskrbe trećih stranki u skladu s kalibracijskim zakonom. To uključuje, na primjer, potrošnju električne energije u unajmljenim prostorijama, vanjski upravljanoj menzi ili trećim potrošačima kao što su unajmljeni uređaji, na primjer aparati za piće ili unajmljena IT infrastruktura“ kaže Susanne Storch, viši stručnjak upravljanja proizvodima poduzeća Conrad Electronic.

Za poduzeća bez vlastite opskrbe strujom je obuhvaćanje i odvajanje djelatne eletrične energije (kWh) s mjernim uređajem koji ima MID certifikat npr. Sentron 7KM PAC2200 MID (uskoro dostupan na conrad.de) dovoljno. Kod mjernih uređaja koji imaju MID kao i CLP certifikat mogu se godišnje bilancirati i prijavljivati obračunati udjeli vlastite količine energije i one za treće stranke.

Situacija je drugačija kod poduzeća koja koriste vlastito proizvedenu električnu energiju. U tom slučaju, četvrtsatnim mjerenjem treba biti zajamčena istovremenost između vlastito generirane i potrošene energije obuhvaćanjem djelatne energije (kWh) u intervalima od 15 minuta i sinkrono s propisanim vremenom. Te i sve ostale zahtjevane kriterije ispunjava mjerač Sentron PAC2200 CLP (Certified Load Profile), te vas optimalno podržava kod odvajanja količine energije za treće stranke.

Najnoviji članci

Elektromobilnost

13 ruj 2021

Elektromobilnost

Nova EU uredba o dronovima 2021

10 kol 2021

Nova EU uredba o dronovima 2021

Standard Qi – za induktivno punjenje

18 svi 2021

Standard Qi – za induktivno punjenje

Automatizacija u fokusu

9 tra 2021

Automatizacija u fokusu

Jer zahtjev odlučuje

2 tra 2021

Jer zahtjev odlučuje

Kabel konfigurator

12 sij 2021

Kabel konfigurator

Servis kalibracji

18 stu 2020

Servis kalibracji

Servis PCB

18 stu 2020

Servis PCB