Automatizacija u fokusu

Automatizacija u fokusu

9 tra 2021

Conrad je kompetentan ravnopravni partner: s ponudom proizvoda B2B kupci mogu zadovoljiti sve potrebe za automatizacijom.

  • 240.000 proizvoda za automatizaciju i pneumatiku nabavne platforme Conrad
  • Potpuni asortimani vodećih proizvođača olakšavaju nabavu tehničke opreme za pogone
  • Široka i duboka ponuda proizvoda za automatizaciju, održavanje i servisiranje, proizvodne obrte i logistiku

Za Conrad Electronic drugo tromjesječje 2021. g. je posevećeno automatizaciji. Kao rezultat toga, B2B kupci sada mogu birati iz širokog i dubokog asortimana između više od 240.000 proizvoda za automatizaiju i odgovarajućih usluga na Conradovoj nabavnoj platformi. Na raspolaganju su proizvodi iz područja upravljanja, pneumatike i pogona, uklapanja i signaliziranja kao i komunikacije. Korisnici tako mogu nabaviti svu tehničku poslovnu opremu koja im je potrebna.

Ralf Bühler, direktor tvrtke Conrad Electronic, sažima prednosti Conradove nabavne platforme:

„Osim opsežnog asortimana koji stalno raste na Conradovoj nabavnoj platformi nudimo usluge skrojene po mjeri kako bismo naše B2B kupce podržavali u njihovom poslovanju. Osim toga, na raspolaganje stavljamo njima prilagođen višekanalni pristup unutar digitalnog svijeta”. Počevši od web trgovine preko Conradove pametne nabave (CSP) za mala i srednja postrojenja pa sve do velikih poduzeća i koncerna s ERP sustavima ili uporabe e-kataloga: za trajno ubrzanje nabave Conradova nabavna platforma svakom poduzeću nudi odgovarajuću elektroničku poveznicu za kupovinu kako bi postupke kupovine učinila transparentnijima i učinkovitijima.”

Kao kompetentan partner za sve vezano uz automatizaciju Conrad opskrbljuje sektor industrijskog održavanja i branšu posebnog strojarstva kao i proizvodnu industriju sa svim zamjenskim i potrošnim dijelovima koji su potrebni za održavanje i servisiranje te za regularni pogon uređaja i strojeva. B2B kupci mogu pritom birati iz velikog portfelja marki poput npr. Siemens, Wago, Phoenix Contact, Schneider Electric, Weidmüller, Tru Components i Lapp. Izbor proizvoda proteže se od proizvoda za pneumatiku preko programabilnih logičkih upravljača (PLC), industriskih senzora, jedinica za napajanje, releja, industrijskih kablova i utičnih konektora preko alata do ispitnih i mjernih uređaja za automatizaciju i potrošne materijale.

Conradova nabavna platforma nije zanimljiva samo klasičnoj industrijskoj branši. Široku ponudu mogu iskoristiti i obrazovne ustanove za osnovno obrazovanje i usavršavanje te sveučilišta.

Uz uslugu individualne ponude, B2B kupci na raspolaganju imaju i zakazane naruđžbe i narudžbe s odgodom kako bi mogli unaprijed planirati i isporuku robe po potrebi odgoditi. Osim toga, Cnrad nudi i druge usluge za proizvode poput profesionalne usluge prodaje kablova i crijeva na metre te usluge konfekcioniranja kablova.

Više informacija o aktualnoj kampanji: https://www.conrad.hr/automatizacija

Najnoviji članci

Elektromobilnost

13 ruj 2021

Elektromobilnost

Nova EU uredba o dronovima 2021

10 kol 2021

Nova EU uredba o dronovima 2021

Standard Qi – za induktivno punjenje

18 svi 2021

Standard Qi – za induktivno punjenje

Jer zahtjev odlučuje

2 tra 2021

Jer zahtjev odlučuje

Kabel konfigurator

12 sij 2021

Kabel konfigurator

Mjerači sukladni zakonu o merjenju i kalibriranju

8 pro 2020

Mjerači sukladni zakonu o merjenju i kalibriranju

Servis kalibracji

18 stu 2020

Servis kalibracji

Servis PCB

18 stu 2020

Servis PCB