Digitalizacija u proizvodnji s Conrad Connect

Povećajte svoju konkurentnost učinkovitom proizvodnjom!

Učinkovito rukovanje strojenima i ophođenje zaposenicima i materijalom su za proizvodnju od presudne važnosti. Koristeći primjer primjene s poduzećem Bornemann Gewindetechnik, pokazat ćemo vam kako možete koristiti Conrad Connect za optimizaciju vaših proizvodnih i poslovnih procesa potpunom transparentnošću i automatiziranim kanalima informacija. Poboljšajte točnost planiranja, smanjite vrijeme reagiranja u slučajevima kvarova i iskoristite automatiziranu logistiku za bolju produktivnost.

Više informacijaj >>

Pouzdana IoT rješenja za vaše poduzeće od Conrad Connect

Nadzor učinkovitosti u poduzeću Bornemann Gewindetechnik

Bornemann Gewindetechnik već 50 godina proizvodi navojne osovine i matice prema internacionalnim standardima. Poduzeće je jedan od vodećih svjetskih proizvođača navojnih dijelova. U poduzeću Bornemann razvijaju se posebna rješenja za tehniku za podizanje i hidraulične čelične konstrukcije, tehniku za pozornice i zaporne ventile za brane, da spomenemo samo neka.

Uz zaposlenike, strojevi su okosnica svake proizvodnje pa tako i u poduzeću Bornemann Gewindetechnik. Upravo kod skupih specijaliziranih sustava treba osigurati da se oni učinkovito iskoriste. Treba izbjegavati zasoje uzrokovane kvarovima i smetnjama. S Conrad Connect možete bilo kada nadzirati radno stanje vaših strojeva. Tako uvijek imate uvid u učinkovitost postrojenja (OEE) te ju možete optimizirati. Kod smetnji i kvarova u postrojenju možete odmah reagirati i što je brže moguće ukloniti zastoj postrojenja.

Dogovorite se za besplatnu prezentaciju  

Vaše prednosti:

 Nadziranje učinkovitosti postrojena

 Optimizacija planiranja proizvodnje

 Brza reakcija kod kvarova u postrojenju

 Upotrebljivo na različitim lokacijama

 Proširivo za dodatne primjene (npr. nadziranje energetske potrošnje)

 

Naše rješenje prikladno je za:

 Male i srednje pogone  

 Proizvodne pogone

 Obrtničke pogone

 Logističke i transportne pogone

 Uslužne djelatnike za održavanje i servisiranje

 I mnoge druge

Advantech ADAM-6052-D i/o modul Siemens 7KT1651 mjerač  Siemens 6ES76470BA000YA2 Simatic IOT2050

Razgovarajte sa stručnjakom                                                            Istražite više primjera aplikacija  

Važna napomena: komunikacija između uređaja i Conrad Connect odvija se putem protokola MQTT. Za to i uređaji i korisnička mreža trebaju biti odgovarajući konfigurirani..

Vaša sigurnost ima najviši prioritet

https://www.conrad.pl/binaries/content/gallery/ccpjunior/banners/landing-pages/single-pages/digital-workspace/conrad-connect/connect-bezpieczenstwo.jpg

Zaštita vaših podataka nam je posebno važna. S Conrad Connect Professional zadržat ćete potpunu kontrolu nad podacima.

 100 % u skladu s GDPR-om

Najaktualnije SSL kodiranje

Poslužitelj u zapadnoj Europi s najvećim sigurnosnim standardom

Saznajte više >> 

Imate li pitanja? Mi imamo odgovarajuće odgovore.

Posavjetujte se s našim stručnjacima o tome kako Conrad Connect u vašem poduzeću može optimizirati procese, radne tijekove i IoT primjene.

Ugovorite besplatni razgovor sa savjetnikom >>