Mi smo tehnika – automatizacijska tehnika za profesionalce

Conrad vam isporučuje jednostavno, brzo i opsežno točno onu automatizacijsku tehniku koju trebate. Na ovoj stranici naći ćete sve vezano uz modernizaciju, proširenje kao i održavanje i servisiranje vaših industrijskih postrojenja – zajedno s korisnim inspiracijama, vijestima o tehnici i odgovarajućim preporukama.

Otkrijte naš svijet tema o automatizacijskoj tehnici.

 


 

Potpuni asortimani vodećih proizvođača 

  Više od 900.000 proizvoda za automatizaciju Naši novi proizvodi i inovacije Više od 20 godina iskustva s poslovnim kupcima

Conrad Sourcing Platform za vaše automatizacijske potrebe

 

 

 

Kod nas ćete također pronaći široki izbor odgovarajuće opreme.

Provjerite sada

Održavanje, modernizacija i proširenje vaših sustava

Zahtjevi za industrijska postrojenja su vrlo zahtjevni: što veći stupanj automatizacije i dostupnosti u kombinaciji s minimalnim izdatkom za održavanjei servisiranje – preduvjet za nesmetan rad. Procesi se mogu u bilo kojem trenutku optimizirati kroz modularizaciju i fleksibilno proširenje. Osim faktora sigurnosti važan je i dugi radni vijek, brzo prepoznavanje i popravak grešaka i smanjena energetska potrošnja.

Sve iz jednog izvora

 

Kod dobivate iz jednog izvora sve što vam je potrebno za održavanje, popravak, proširenje i modernizaciju vaše automatizirane proizvodne ili procesne linije. Uključujući alat, mjernu tehniku i pribor za minimalizaciju vremena zastoja vašeg postrojenja. Učinkovita nabava s brojnim potpunim asortimanima vodećih proizvođača, najbolje savjetovanje i brza i pouzdana isporuka – mi to u Conradu nazivamo „One-Stop-Shopping“ odn. kupnjom „sve na jednom mjestu“.

Signalizacija

Digitalizacja

Potpuna transparentnost podataka s digitalizacijom

Digitalna transformacija je u punom tijeku. Mobilna i rješenja za računalstvo u cloudu, industrijski internet stvari, Industry 4.0, umjetna inteligencija i strojevi koji uče imaju trajan utjecaj na industrijsko okruženje te će ga nastaviti revolucionirati. Digitalna postrojenja i razvodni ormari značajno povećavaju učinkovitost i doprinose rastu produktivnosti, smanjenju troškova kao i fleksibilnosti, sigurnosti i transperentnosti unutar proizvodnje.

Transparentnost podataka

Može se, npr. izraditi opis statusa postrojenja s potpunom transparentnošću podataka. To omogućuje praćenje potrošnje energije, smanjenje troškova energije i povećanje kvalitete mreže. Conrad vam nudi sav važni asortiman za povećanje vašeg stupnja digitalizacije iz iz jednog izvora – od PLC preko senzora do industrijskih PC-a i rješenja za industrijski eternet.

 


 

Posebni stroji

Izgradnja specijalnih strojeva, skrojena po vašim zahtjevima

Komprimiranje pojedinačnih radnih procesa u jednom specijalnom stroju kao kompaktna automatizacijska jedinica osigurava učinkovite automatizacijske procese optimizacijom površina, prostora za izgradnju, radnog ciklusa i troškova.

Potpuni asortimani poznatih marki

Conrad vas podržava sa svojim opsežnim asortimanom u integraciji vaših automatiziranih procesa – unutar ručnog ili automatiziranog toka ili u zamjeni postojećih procesa zahvaljujući specijaliziranim strojevima. Cijeli asortiman poznatih proizvođača dostupan je upravo u Conradu. S uslugom 3D printanja, koju nudimo u suradnji s našim partnerom Protiq, na raspolaganju vam je cijeli spektar aditivne proizvodnje u industrijskoj kvaliteti za vaše individualne zahtjeve.

 


 

Proizvodi:

Industrijski Ethernet

Naše novosti i inovacije u automatizacijskoj tehnici

 Kompaktni upravljač i I/O u jednom uređaju izvedbe REG
Utična razina ožičenja
Upravljač s Linux OS u stvarnom vremenu

Jasne i razumljive osvijetljene slike za najveću vidljivost
Različiti načini, osvjetljene slike i tonovi za raznoliku primjenu
Robustan industrijski dizajn protiv UV zračenja i okolnskih utjecaja

Velika industrijska funkcionalnost
Visoka konektivnost
Najveća varijabilnost u atvaranju aplikacija

Komunikacija pomoću različitih protokola
Određivanje lokacije preko GNSS/GPS komunikacije
Razmjena podataka preko LOGO! komunikacije

WAGO konektori

Budite u tijeku

S obzirom na stalne tehničke promjene, važno je uvijek biti u tijeku sa značajnim inovacijama na području automatizacijske tehnike. Ovdje ćete naći izvode iz sve važnijih teme s pogledom na budućnost.

 

Automatizacijska tehnika za obrazovne ustanove

 

Za obrazovne ustanove također imamo odgovarajuća rješenja poput npr. senzorike i upravljačke tehnike koju učenici i učenice u nastavi mogu naučiti kroz igru i na motivirajući način te primjeniti.

Više

 

 

Automatizacija doma za privatne kuće

 

Uključite alarmni sustav s godišnjeg odmora, upalite grijanje na putu kući ili jednostavno upalite sva svjetla u kući jednim klikom. Iskoristite i automatizaciju doma u privatnom okružju i vašim domom upravljajte jednostavno i udobno putem pametnog telefona, tableta ili računala.

Više

 

Najbolji dobavljači

 

Odgovarajuća oprema za vaš projekt automatizacije

Alat

Mjerna tehnika

Pogonska oprema

Potrošni materijal

Instalacijska tehnika

Imajte uvijek odgovarajući alat sa sobom.

Preventivno sprječavanje zastoja vašeg postrojenja ili proizvodnih linija.

Oprema za pogon, skladište ili ured.

Potrošni materijal za radove održavanja vaših strojeva i postrojenja uvijek je trenutno dostupan.

Instalacijska tehnika za modernu elektroinstalaciju zgrade orijentiranu na budućnost.

Opremači za automatizaciju – s Tru Components

TRU Components se već neko vrijeme bavi proizvodima koji se upotrebljavaju u tehnici za automatizaciju. Glavni fikus je na priboru, ovdje se pazi na to da su proizvodi prikladni za praksu i olakšavaju rad.

 

Dodatne usluge na Conrad Sourcing Platform

 

 

 

Promocije i preporučeni proizvodi