Profesionalna komunikacijska tehnika za vaše poduzeće

Za uspješnu automatizaciju u poduzeću, uz mnoge druge stvari, presudna je profesionalna i strukturirano izgrađena komunikacijska tehnika u poduzeću budući da se područja djelatnosti u međuvremenu djelomično jako preklapaju. Potrebna je suradnja, ne  samo na tehničkoj nego i na organizacijskoj  strani. Conradova nabavna platforma nudi vam proizvode koji su posebno dizajnirani za vaše potrebe i podržava vas u proširenju već postojećih mogućnosti.

Weidmüller LAPP Anybus IoT Bolt Wago

 

 

Weidmüller industrijski eternet

Komponente industrijskog eterneta od Weidmüllera savršena su veza za podatkovnu komunikaciju između uređaja s eternetom u industrijskoj automatizaciji. Budući da podržavaju različite topologije i protokole, prikladne su za mnoge industrijske primjene.

Kao dobavljač cjelokupnih industrijskih mrežnih struktura za izgradnju postrojenja i strojarstvo imamo širok asortiman preklopnika za individualne zahtjeve naših kupaca. Među njima i gigabitne preklopnike (neupravljane i upravljane), medijske konvertore, PoE preklopnike, WLAN uređaje i serijske/eternetke konvertore koji udovoljavaju najvišim zahtjevima i omogućavaju pouzdanu i fleksibilnu eternetsku komunikaciju. Opširan pasivni portfelj RJ45 i optičkih utičnih konektora te optičkih kablova čini tvrtku Weidmüller vašim partnerom za rješenja za industrijski eternet.
 

Odabrani proizvodi

Industriska podatkovna komnunikacija od LAPP-a 

Izazov za industrijske podatkovne vodove je pouzdano jamčenje sve većih brzina prijenosa podataka u grubim industrijskim okolinama. Vodovi se često milijun puta savijaju u lancima za povlačenje ili su izloženi agresivnim sredstvima i visokim temperaturama.

Kako smo integrirani u procese automatizacije naših kupaca, neprestano imamo poticaje za isporučivanje inovativnih rješenja za najvažnija pitanja budućnosti. Stga našim kupcima nudimo veliki izbor komponenti i rješenja za sustave za automatizaciju tvornica, zgrada i procesa. LAPP-ova rješenja za automatizacijsku tehniku obuhvaćaju cjelokupne sustave za spajanje kablovima i priključenje za prolazno umreženje senzorske/aktivatorske i upravljačkoe razine pa sve do sustava za upravljanje robom.

 

Odabrani proizvodi

 

Anybus Wireless Bolt IoT

Jednostavno se naknadno opremite daljinskim upravljanjem. S Anybus Wireless Bolt IoT podaci o strojevima i uređajima mogu se jednostavno očitati putem interneta – to štedi troškove servisa u minimizira vremena kvarova.

Mnogi uređaji najnovije generacije šalju podatke o statusu preko interneta. Primjerice, kad električna brojila prenose podatke o potrošaču, uređaji podatke o razini napunjenosti ili strojevi podatke o stanju. Taj prijenos podataka preko interneta stvari (IoT) štedi vrijeme i smanjuje troškove. Ovaj poticaj u proizvodnji putem digitalnpg umreženja može se lako prilagoditi postojećim strojevima. Anybus Wireless Bolt IoT to omogućava.

Odabrani proizvodi

WAGO 

Potpuno trendovski priključak za vodiče za sve vrste vodiča od 0,2 do 4 mm² – nenadmašno jednostavan, brz i siguran – to je novi prolazni konektor serije 221 s polugom. Ujedinjuje sve poznate prednosti spojnih steznica serije 221 u tanki dizajn: univerzalni priključak za vodič koji se zahvaljujući tehologiji s polugom potpuno bezalatno montira i daje vidljivo sigurni kontakt s vodičem.

Odabrani proizvodi