Daljinsko održavanje i industrijski eternet

Daljinsko održavanje daje vam pregled i štedi resurse. Pogreške se pouzdano detektiraju na daljinu i mogu se odmah ispraviti ovisno o primjeni. Sve na daljinu, bez skupog i dugotrajnog putovanja tamo i natrag.

Potrebno je odgovarajuće ožičenje i distribucija signala na licu mjesta kako bi podaci bili dostupni u stvarnom vremenu. Industrijski eternet je potreban za mnoge primjene. On se razlikuje od konvencionalnog eterneta po većim brzinama prijenosa podataka, proširenoj komunikaciji preko razine navođenja, razine upravljanja i razine senzora. Osim toga, komponente su robusnije i manje osjetljive na prljavštinu.


 

Daljinski pristup i daljinsko održavanje

Ewonova rješenja podliježu višeslojnom sigurnosnom pristupu, certificirana su po ISO 27001, NVISO revidirana, a IT sigurnosni standardi su potpuno integrirani.

Zadržite pregled

Zbog ograničenja putovanja vezanih uz koronu, rješenja za daljinsko održavanje nisu samo u fokusu strojograditeljima nego i operaterima postrojenja više nego prije pandemije.

S učinkovitim i održivim rješenjem za daljinsko održavanje marke Ewon, možete uspostaviti jednostavnu i sigurnu VPN vezu s bilo kojim logičkim upravljačem (PLC) - kad god želite i s bilo kojeg mjesta. To strojograditeljima i korisnicima strojeva omogućuje brz pristup informacijama o statusu i pregled njihovih strojeva. Sa samo nekoliko klikova podaci u stvarnom vremenu mogu se dohvatiti s PLC-a ili HMI-a za brzo rješavanje problema bez prisutnosti na licu mjesta.

Važni ključni indikatori učinka (KPI) vaših strojeva i sustava mogu se pratiti i analizirati kako biste mogli proaktivno reagirati i, na primjer, provoditi predviđeno održavanje. Pristupite nizu korisnih KPI-ja putem lokalnih nadzornih ploča ili nadzornih ploča temeljenih na cloudu kako biste donosili još temeljitije odluke. Kada je potrebna intervencija, aktiviraju se alarmi.

Ewon

Industrial Data Communication od LAPP-a

Rješenja tvrtke LAPP za automatizacijsku tehniku uklljučjuju potpune sustave ožičenja i priključenja za opće ožićenje razine senzora/aktivatora i upravljača sve do sustava za upravljanja robom.

Za svaku primjenu pravo rješenje

Digitalizacija već danas dovodi do stalnog povećanja količine podataka u proizvodnim halama.

Kao rezultat toga, eternet, koji je već standard u uredskim okruženjima, također postaje sve važniji u industrijskom okruženju. Izazov za industrijske podatkovne vodove je pouzdano jamčenje sve veće brzine prijenosa podataka u teškim industrijskim okruženjima.

Vodovi su često milijun puta savijeni u vučnim lancima ili su izloženi agresivnim medijima i visokim temperaturama.

Zbog integracije u procese automatizacije naših kupaca, od nas su stalno tražena inovativna rješenja za najvažnija pitanja budućnosti. Stoga svojim kupcima nudimo širok raspon komponenti i sustavnih rješenja za automatizaciju tvornica, zgrada i procesa.

LAPP

Pouzdan transport podataka

 

Umrežavanje dijelova industrijskih postrojenja čvrsto je uspostavljeno u gotovo svim tržišnim segmentima. Cilj je učiniti podatkovnu komunikaciju kao i konfiguraciju komponenti automatizacijske tehnike pouzdanima, jednostavnima i učinkovitima od razine polja do razine upravljanja.

Komponente od Weidmüllera su savršeno rješenje spajanja za podatkovnu komunikaciju između uređaja koji imaju mogućnost eterneta. Oni imaju različite značajke i dopuštenja zbog čega su optimalno prikladni za mnoge industrijske primjene.

 

Proizvodi

Neupravljani preklopnici EcoLine

Neupravljani preklopnici marke EcoLine odlikuju se velikim bogatstvom varijanti i visokom ekonomičnošću. Mogu se koristiti u širokom temperaturnom području od -40 do +75 °C što omogućava rad unutar proizvodnih postrojenja i na terenu.

  • Štede mjesto zahvaljujući malim dimenzijama
  • Fleksibilni i održivi zahvaljujući SFP utorima
  • Pouzdani zahvaljujući robusnom dizajnu

 

Preklopniki Weidmüller

Servisna sučelja FrontCom® i izlazi

Eternetska spojna tehnika nudi optimalno rješenje za infrastrukturu vašeg stroja ili postrojenja. Ona pokriva cijelu pojasnu širinu nužnih primjena od: RJ45 i USB – utičnih konektora, izlaza nosivih šina ili servisnih sučelja iz jednog izvora.  

Servisno sučelje FrontCom® Micro idealno je za pristup podacima preko RJ45 ili USB-a, FrontCom® Vario integrira odmah više funkcija u jedan sustav, odgovarajuća kombinacija odabire se jednostavno iz različitih podatkovnih, signalnih i strujnih modula.