Visokokvalitetni alat za industriju

Ovisno o branši, radnoj okolini, postavljanju zadataka i osobnim željama, potreba za uređajima može se protezati od dobro opremljenog kofera za alat do vrhunski opremljne radionice sa strojevima, električnim alatom i potrošnim proizvodima. Prije svega u industrijskom području je važno koristiti visokokvalitetni i pouzdani alat kako bi se smanjili kvarovi i visoki troškovi. Kao stručnjak za dobar alat i profesionalnu radioničku opremu Conrad vas podržava pri novim nabavama i ciljanom proširenju vaše radioničke opreme.

 

Oscilacijska tehnika Rezanje kablova – Skidanje izolacije – Krimpanje Strojevi na baterije

 


 

Oscilacijska tehnika - FEIN MULTIMASTER. VAŠ NAJBOLJI VIŠENAMJENSKI ALAT.

FEIN predstavlja neuništivi električni alat. Izrađen za maksimalno opterećenje i propterećenje. U izgradnji, renovaciji ili automobilskoj industriji – po cijelom svijetu profesionalci se u svom radu pouzdaju u originalni alat marke FEIN.

Industrijska kvaliteta proizvedena u Njemačkoj: uređaji Multimaster marke FEIN izrađuju se isključivo u Njemačkoj gdje se radi prema najstrožim smjernicama kvalitete i s najsloženijim postupcima ispitivanja.

S modelima u 3 klase snage, svaki u izvedbi na bateriju ili struju FEIN nudi najbolje rješenje i za posebne zahtjeve.

Multimaster 300 >Pogledajte proizvode

Multimaster 500 >Pogledajte proizvode

Multimaster 700 >Pogledajte proizvode

 

Sustav Starlock FEIN

S inovativnim standardom za prihvat alata za FEIN MULTIMASTER sigurno i udobno mijenjate alat unutar 3 sekunde.

  • Više radnog napretka zahvaljujući savršenom prianjanju pribora s prijenosom snage bez gubitaka.
  • Znatno bolja preciznost i radni rezultati zahvaljujući krutom 3D obliku od plemenitog čelika.
  • Kompatibilan sa svim dosadašnjim FEIN oscilacijskim alatom i odabranim višenamjenskim

alatom drugih marki.

  • Zaštita vašeg višenamjenskog alata od preopterećenja i oštećenja.

Pogledajte proizvode  

Sustav punjenja FEIN

Brže punjenje, dulje struje

Kad je suradnja baterije, elektronike i motora tako savršena radi se o programu baterija marke FEIN. U vrhunske proizvode ubrajaju se snažni punjači i baterije za različite svrhe primjene: 12 V i 18 V s 3 Ah za manje težine, 12 V i 18 V s 6 Ah za više snage. A za strojeve koji su posebno zahtjevni: baterije od 18V velike snage s 5,2 Ah. Početnički setovi čine ulazak u svijet baterija FEIN privlačnijim nego ikad.


Pogledajte proizvode  

Preporučeni proizvodi

Knipex – Stručnost u obradi kablova

 

Kod kliješti KNIPEX razlikuje se između bočnih rezača, prednjih rezača, kosih rezača, središnjih rezača, snažnih bočnih rezača i posebnih bočnih rezača te mnogih drugih. Kliješta su pritom koncipirana za najrazličitije primjene. Skidanje plašta i izolacije s kablova jedan je od najosnovnijih i najvažnijih zadataka elektroinstalacije. O skidanju plašta se govori kada se uklanja vanjski sloj oplaštenja i time se izlažu pojedinačni vodovi. Skidanje izolacije opisuje skidanje izolacijskog sloja pojedinačnih vodiča.

Tko želi učinkovito, temeljito i udobno skidati izolaciju trebao bi paziti na korištenje namijenjenog alata, u protivnom postoji opasnost od oštećenja unutarnjeg vodiča.

Knipex PreciStrip 16

KNIPEX PreciStrip16 imaju prednost u tome što su univerzalno namijenjena za fine kao i za masivne i fleksibilne kablove. S kapacitetnim područjem od 0,08 do 16 mm² PreciStrip pokriva široko područje poprečnih presjeka što ih čini svestrano primijenjivima. Zahvaljujući finom podešavanju izoliraju unutar velikog kapacitetnog područja čak i automatski tamo gdje uobičajene automatike često ne uspijevaju.

Provjerite proizvod  

Samopodesiva kliješta za krimpanje Knipex

 

Kod krimpanja kabelskih završetaka sve se svodi na precizan rad. Prilagodba na željenu veličinu kabelskog završetka kod kliješta za krimpanje Knipex 97 53 04 izvršava se samostalno. Kod pritiskanja korisnik ne treba prilagođavati snagu ruke jer se zahvaljujući blokadi koja se može odblokirati automatski postiže ispravni pritisak na kabelski završetak.

Provijerite proizvod  

Preporučeni proizvodi

Bosch Professional - It's in your hands

Bosch Professional razvija inovativni, visokovrijedni alat s kojim u svim područjima ručne izrade zajamčeno postižete profesionalne rezultate.  

Uređaji su pouzdani, snažni i robustni, udovoljavaju najvišim zahtjevima i olakšavaju vam posao. Bežični uređaji Bosch Professional posebno se iskazuju dugim vijekom trajanja, viskom učinkovitošću i dugim trajanjem baterije u radu. Asortiman Bosch Professional je proširen pouzdanom opremom i inovativnim uređajima mjerne tehnike.

Sustav baterija od 18V Bosch Professional

Bosch Professional 18V sustav ujedinjuje profesionalan alat s najsnažnijim baterijama Bosch Professional svih vremena i najbržom tehnologijom punjenja. Baterija ProCORE18V stvara osnovu za snagu u novoj dimenziji. Pri vašem radu oduševite se ultimativnom učinkovitošću, beskompromisnom kompatibilnošću i maksimalnom slobodom.

Karbidni sustav Bosch Professional

Tehnologija Bosch Carbide napravljena je za vječnost i nastala je iz dugogodišnjeg istraživanja i razvijanja. Svejedno radi li se o rezanju, piljenju ili bušenju – ova nova vrsta alatne opreme razvijena je za najzahtjevnije primjene i najtvrđe materijale. 

Preporučeni proizvodi

Metabo - 100% vodeća tehnologija baterija!

Radi li se o baterijskoj bušilici s odvijačem, udarnom odvijaču, ubodnoj pili, kutnoj brusilici ili kombiniranom čekiću – s više od 30 godina stručnosti u radu s baterijama Metabo je pionir u baterijskoj tehnologiji i u temi „Bežično gradilište“. Metabo ima najučinkovitiji sustav baterije u branši.

Od 2009. baterijski paketi svake generacije su 100% kompatibilni – sa svim strojevima i punjačima svoje voltne klase. To vrijedi danas i tako će ostati i sutra. 18V je najvažnije područje primjene za profesionalne korisnike. Tehnologija pokriva pojasnu širinu snage od 400 do 3.200 W i nudi tako dovoljno snage i za vrlo energetski intenzivne primjene.

Otkrijte u Conradu asortiman baterija Metabo u cijelom spektru i inspirirajte se! Uostalom: jeste li čili za CAS? Cordless Alliance System je sustav baterije vodećih marki električnog alata koji je neovisan o proizvođaču. Sve odgovara svemu: bez problema možete međusobno kombinirati uređaje, baterijske pakete i punjače različitih proizvođača. Jedna baterija za sve – od standardnih – do posebnih primjena.

Preporučeni proizvodi

Preporučeni pribor