Trenutno na popisu gledanih proizvoda nemate nijednog proizvoda. Molimo dodajte proizvode.
Moja košarica
U vašoj košarici nema proizvoda.U narednim mjesecima nastavit ćemo partnerstvo s nekoliko vodećih dobavljača, gdje ćemo vam predstaviti niz novih proizvoda - već u ovom mjesecu više od 10.000 novih proizvoda dolje navedenih brendova!


Poduzeće osnovano 1938. godine je svjetski poznato zahvaljujući ispitnim uređajima DUSPOL® i DUTEST®. Oni postavljaju temelje opsežnog portfelja ispitnih i mjernih uređaja. Inovativni razvoj i visoka kvaliteta proizvodnje čine proizvode internacionalno poznatima. Dizajn i izvedba orijentiraju se na zahtjeve profesionalnih korisnika. Conrad ima puni asortiman.


Preporučene grupe proizvoda Benning:
Izloženi proizvodi Benning:


 • Benning PROFIPOL+ dvopolni ispitivač napona
   
 • Strujna kliješta, ručni multimetar
   
 • Digitalni ručni multimetar Benning MM 1-3
   
 • Beskontaktni tester napona Benning VT 1
   
 • Benning CM 12 Strujne stezaljke
   
 • HellermannTyton je vodeći proizvođač proizvoda poput kabelskih vezica i pričvrsnih elemenata, zaštitnih cijevi za elektroinstalacijski materijal, kliješti za kabelske vezice, rješenja za industrijsko označavanje kao i spojnih rješenja za podatkovne mreže. Razvijene su prilagođene tehnologije za automobilsku industriju, zrakoplovnu industriju, prehrambenu industriju, izgradnju željezničkih vozila, brodogradnju, solarnu industriju, telekomunikacije i vjetroelektrane. Više od 2.800 novosti. Conrad nudi više od 4.100 proizvoda.  Izloženi proizvodi Hellermann Tyton:


 • Pričvrsna obujmica poliamid HP
   
 • Kabelska uvodnica, promjer sponke 4 mm
   
 • PVC izolacijska traka HellermannTyton
   
 • Nastavak za pričvrščivanje s navojem
   
 • Pletena cijev, poliester HEGPV0X06
    • 3M predstavlja inovativne proizvode, temeljene na 46 vlastitih tehnoloških platformi, koji iznova stvaraju nove revolucionarne trendove. Zaštita na radu, proizvodi za tehniku lijepljenja i pametni električni i elektronički proizvodi glavne su skupine proizvoda. Conrad nudi više od 950 proizvoda. S proizvodom 3M™ PELTOR™ 3M je vodeći na području proizvoda za zaštitu glave i lica kao i rješenja za zaštitu sluha za bučna okruženja i opasne radne uvjete. 3M™ PELTOR™ X serija koristi npr. revolucionarna nova tehnologija koja omogućuje maksimalnu izolaciju uz zadržavanje elegantnog dizajna. Time se postavljaju novi standardi u pasivnoj zaštiti sluha kako bi se zadovoljile potrebe modernih industrijskih radnih mjesta.  Izloženi proizvodi 3M:


 • Zaštitne slušalice 35 dB Peltor OPTIME III
   
 • Samoljepljiva traka s čičkom 3M
   
 • Naušnjaci - slušalice 30 dB 3M Peltor
   
 • Polumaska za zaštitu dišnih organa FFA1P2
   
 • Čičak traka 3M DualLock SJ 3550
   

 • Devolo je svjetski lider na tržištu na području PLC (Powerline Communications). Poduzeće nudi učinkovito kućno umreženje i Smart Home rješenja s intuitivnim korištenjem. Powerline adapteri koriste strujnu mrežu kako bi dali brzo internetsko priključenje i savršen WLAN u svakom kutu zgrade - za efektivan rad na jednom mjestu. Conrad nudi puni asortiman Devolo i Devolo Business Solutions.  Izloženi proizvodi Devolo:


 • Strujni početni set dLAN 550 duo+ 550 MBit/s
   
 • Powerline adapter za DIN šinu 1.2 Gbit/s
   
 • Osnovni komplet Devolo dLAN Duo 9102
   
 • Powerline mrežni komplet 1.2 Gbit/s
   
 • Devolo dLAN® 1200+ početni set
   

 • Drugi brendovi:


  Helvi - proizvođač opreme za punjenje i pokretanje

  Oprema za pokretanje je na raspolaganju i u prijenosnom obliku. Novi proizvodi na području punjača za automobile za profesionalne korisnike i radionice. Conrad nudi više od 20 proizvoda.

  Na proizvode >>

   

  BASF Innofil3D - 25 goina iskustva u razvoju i proizvonji filamenta

  Posebno precizne tehnike BASF proizvodnje omgućuju proizvodnju vrlo pouzdanog filamenta. Tu spadaju serije proizvoda poput PLA, PET, ABS, Specials, InnoCircle i profesionalne visokovolumne proizvode za printanje u velikom kapacitetu s do 8 kg. Conrad nudi više od 160 proizvoda.

  Na proizvode >>

     Dicota - funkcionalna rješenja u najvišoj kvaliteti

  Već 25 godina Dicota je prva adresa za funkcionalna rješenja za transport u najvišoj kvaliteti i lider na tržištu u Njemačkoj, Austriji i švicarskoj. Conrad nudi više od 500 proizvoda.

  Na proizvode >>

   

  Otterbox - posebni zaštitni proizvodi za elektroničke uređaje

  Otterbox proizvodi profesionalan pribor za potrošačku elektroniku poput vodootpornih etuija te etuija koje su otporne na udarce i padove za sve uobičajene mobilne uređaje. Conrad nudi više od 140 proizvoda.

  Na proizvode >>

     Frankische - vodeći u proizvodnji cijevi, šahtova i plastičnih komponenti za sustave

  Proizvođač nudi rješenja za visokogradnju, niskogradnju, automobilsku industriju i industriju. Poznata je fleksibilna elektroinstalacijska cijev od metala, njezin daljnji razvoj od plastike i žuta drenažna cijev. Conrad nudi više od 1.200 proizvoda.

  Na proizvode >>

   

  Doepke - dizajneri rješenja za strujnu zaštitu

  Više od 60 godina Doepke razvija zaštitnu strujnu tehniku koja zaštitom za prekidače i upravljačima za uređaje omogućava korištenje električne energije bez rizika. Conrad nudi više od 100 proizvoda.

  Na proizvode >>

   


  Klauke - 140 godina iskustva u spojnoj tehnici i s alatom

  Klauke predstavlja visokokvalitetnu električnu spojnu tehniku i alat za prešanje, rezanje i bušenje rupa. Conrad nudi više od 3.100 proizvoda.

  Na proizvode >>

   

  Intercontec - ponuđač za utične konektore

  Ovi utični konektori omogućavaju modularne strojne konstrukcije što ih čini iznimno kompatibilnima i mogu se koristiti u mnogim različitim kombinacijama. S vašim Plug&Play konceptom mogu se lako montirati. Naš asortiman obuhvća više od 300 proizvoda.

     Wiha - jedan od svjetskih vodećih prozvođača profesionalnog ručnog alata

  Kao dugogodišnji strateški partner specijaliziranih trgovačkih lanaca Wiha nudi širok raspon inovativnih rješenja za ručne alate za profesionalni segment. Naš asortiman obuhvaća više od 2.000 proizvoda.

  Na proizvode >>

   

  150 godina Hazet - kvalitetan alat - Made in Germany

  Vodeći proizvođač kvalitetnog alata na područjima radioničkih kolica, ručnog alata, tehnike okretnog momenta, pneumatike i posebnog alata ima visoki udio vlastite proizvodnje od nekih 80%. Conradov asortiman obuhvaća više od 3.100 proizvoda.

  Na proizvode >>