Trenutno na popisu gledanih proizvoda nemate nijednog proizvoda. Molimo dodajte proizvode.
Moja košarica
U vašoj košarici nema proizvoda.U narednim mjesecima nastavit ćemo partnerstvo s nekoliko vodećih dobavljača, gdje ćemo vam predstaviti niz novih proizvoda - već u ovom mjesecu više od 5.000 novih proizvoda dolje navedenih brendova!Ovaj zahtjev prati našu obiteljsku tvrtku više od 60 godina u razvoju novih proizvoda. Milijuni prodanih proizvoda godišnje obvezuju nas na visoke zahtjeve za dizajn i funkciju. Kvaliteta i sigurnost pritom stoje na prvom mjestu i to na internacionalnom nivou.

Otkrijte marku brennenstuhl - internacionalna vodeća marka za kabelske bubnjeve, višestruke utičnice, produžne kablove, svjetiljke i reflektore kao i za mnoga druga područja inovativnih proizvoda. Ovdje ćete naći rješenja za obrtnike, industriju i kućne majstore s najvišim standardima kvalitete!

Preporučene grupe proizvoda Brennenstuhl:
Izloženi Brennenstuhl proizvodi:


 • Letva s utičnicama i prekidačem 6-struka
   
 • Brennenstuhl CEE razvodnik 1153690400 400 V 32 A
   
 • Međuutikač s PRCD Brennenstuhl 1290660 žute boje
   
 • Letva s utičnicama i zaštitom od prenapona 8-struka
   
 • LED diode Radno svjetlo pogon na punjivu bateriju Brennenstuhl
   

 • Tehnika stvara nove mogućnosti. Vaše procjene daju nam poticaj za poboljšanje proizvoda, daljnji razvoji ili ideju za potpuno nove proizvode. Paleta proizvoda proteže se od autoradija do uklopnih satova.

  Renkforce predstavlja visoku kvalitetu, pouzdanost, povoljnost za kupce i poštenu cijenu. Time se proizvodi Renkforce prilagođavaju vašim potrebama - i to znatno ispod cijene poznatih marki. • Mrežna patch ploča s 24 ulaza Renkforce Keystone
   
 • Proširenje mreže Renkforce 2-žice
   
 • Mrežni prekidač RJ45 Renkforce 8-portni 1 Gbit/s
   
 • Industrijski preklopnik, neupravljani GSHS800
   
 • Proširenje mreže putem 2 žice Renkforce
    • S jakim fokusom na visokokvalitetna, ekonomska mjerna rješenja za tržište obrazovanja i industrijske proizvodnje GW Instek nudi više od 300 proizvoda, od osciloskopa, spektralnih analizatora, izvora signala, osnovnih ispitnih i mjernih uređaja do video nadzornih sustava.
  Tajvanska tvrtka nagrađena je brojnim međunarodnim odlikovanjima i od 1993. godine akreditirana je prema ISO 9002. • GW Instek GDS-1072B Digitalni osciloskop
   
 • GW Instek GDS-1104B Digitalni osciloskop
   
 • 2-kanalni ručni osciloskop GDS-307
   
 • 2-kanalni ručni osciloskop GDS-320
   
 • GW Instek GDS-210 digitalni memorijski osciloskop
   

 • Preostale blagovne znamke:


  Dino-Lite

  Kao izumitelj prijenosnih digitalnih USB mikroskopa Dino-Lite je lider na tržištu i industrijski standard na području prijenosnih digitalnih mikroskopa. S više od 150 modela Dino-Lite nudi paletu proizvoda sa svim uobičajenim opcijama priključivanja.

  Na proizvode >>

   

  DYMO

  široki spektar proizvoda za ured, skladište, radno mjesto i za učionicu obuhvaća uređaje za utiskivanje, označavanje i proizvode za radnu površinu do prijenosnih industrijskih proizvoda.

  Na proizvode >>

     Eltako

  Na područjima impulsnih sklopki i instalacijskih releja kao i prekidača za prigušivanje svjetla, vremenskih prekidača za stubišta, mrežnih isklopnika, višefunkcijskih vremenskih releja i elektroničkih strujnih brojila za montažu na šinu kvalitetna marka Eltako ubraja se u tehnološke lidere.

  Na proizvode >>

   

  Ersa

  S lemnim stanicama, učinkovitim lemilicama, napravama za usisavanje dima i opremom Ersa nudi pametna rješenja za vaš postupak lemljenja. Otkako je osnivač tvrtke Ernst Sachs patentirao električnu lemilicu 1921. godine, ručno lemljenje se u poduzeću Ersa kontinuirano usavršava.

  Na proizvode >>

     Jabra

  Slušalice, slušalice s mikrofonom, proizvodi za bezručno telefoniranje marke Jabra su najinovativnija audio rješenja za urede, putovanja na posao, fitnes studio ili boravljenje na otvorenom.

  Na proizvode >>

   

  Monoprice

  Monoprice nudi visokokvalitetnu elektroniku i opremu bez doplata unutar lanca isporuke. Vrhunski proizvodi tako imaju optimalni odnos cijene i učinkovitosti. Fokus je na području 3D printera.

  Na proizvode >>

   


  Nokia

  Nokia predstavlja inovaciju tehnologija koje globalno koriste komunikacijske tvrtke, vlade, velika poduzeća i krajnji korisnici. Od infrastruktura za 5G i interneta stvari (IoT) do inovativnih primjena virtualne stvarnosti.

  Na proizvode >>

   

  Sennheiser

  Sennheiser je pionir u kvaliteti zvuka i na područjima profesionalne primjene tehnike mikrofona.

  Na proizvode >>

     Wera

  Inovativni izumitelj staromodne stvari cijelo vrijeme okreće naglavačke i nije zadovoljan postojećim standardima. Conrad proširuje asortiman i nudi više od 2.800 proizvoda.

  Na proizvode >>

   

  Yale

  Yale je globalno jedna od najrenomiranijih marki u industriji uklopnih uređaja. Kompetentni partner za mehanička i elektromehanička sigurnosna rješenja svojim proizvodima štiti zgrade po cijelom svijetu.

  Na proizvode >>